Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii de la CFR Cluj, dezamăgiți după eșecul cu FC Botoșani! "Fotbalul e nedrept"

Bianca Dumitru

Publicat 14/08/2022 la 22:23 GMT+3

CFR Cluj a fost învinsă de FC Botoșani, scor 0-1, într-un meci din a cincea etapă a SuperLigii. La finalul partidei, Alexandru Păun s-a arătat dezamăgit de rezultat, evidențiind prestația echipei sale, care ar fi meritat mai mult.

Alexandru Păun

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a suferit a doua înfrângere din sezonul 2022/23 al SuperLigii, fiind învinsă cu scorul de 0-1 de FC Botoșani. Singurul gol al partidei a fost marcat de Camara, în minutul 31.
În urma acestei înfrângeri, campioana României, fără Dan Petrescu pe bancă, a pierdut poziția de lider al clasamentului, fiind acum pe locul 2, cu 9 puncte, cu două puncte mai puțin decât FC Botoșani, care a urcat pe primul loc.
La finalul partidei de la Cluj, Alexandru Păun a comentat prestația echipei sale. Fotbalistul CFR-ului a spus că este dezamăgit de rezultat, punctând că gazdele au dominat și că ar fi meritat măcar un rezultat de egalitate.
"Din păcate, azi n-am reușit, chiar dacă am intrat bine și am avut ocazii. Echipa e cea mai importantă și n-am reușit să o ajut și să facem măcar un egal. Cred că azi am dominat, am avut posesia, multe ocazii, dar fotbalul e nedrept câteodată.
Meciul trecut, cel cu Chindia, ne-a ieșit aproape tot, victorie fără gol primit. În această seară, cam aceeași echipă de data trecută. Au venit în vară mulți jucători noi, nu e omogenitate încă, dar sunt jucători cu calitate cei care au venit. Încet, încet vom îmbunătăți relațiile de joc.
Citește și:
Jocul arată bine, dar atât s-a putut. Întotdeauna am avut meciuri grele cu Botoșani și cu echipele domnului Teja. Bravo lor! Au fost mai pragmatici. Poate o singură ocazie importantă și au marcat.
Joi ne așteaptă un meci important pentru viitorul nostru și al clubului. În campionat mai poți recupera, însă în Europa, dacă nu vom ieși învingători, vom ieși de tot. Am încredere în echipă, în puterea grupului de a se ridica în momentele grele și sper să ne bucurăm la final, să fim în grupele Conference League. Cred că merităm să fim acolo", a declarat Alexandru Păun.
Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare, din play-off-ul Conference League. Elevii lui Dan Petrescu vor da peste NK Maribor, care a fost eliminată din preliminariile Europa League de HJK Helsinki. Apoi, în SuperLigă, clujenii se vor deplasa la Sibiu, duminica viitoare, pentru meciul cu FC Hermannstadt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo