Louis Munteanu este considerat unul dintre cei mai talentați jucători români, dar acesta nu a reușit să se impună la prima echipă a Fiorentinei. Toscanii au încredere că atacantul de 20 de ani poate exploda în viitor și vor să-l împrumute la un club unde să joace constant.
Relația excelentă dintre Adrian Mutu și clubul din Seria A au creat premisele unei mutări a lui Munteanu la Rapid. Giuleștenii au însă un proiect pe termen lung și voiau să-l ia pa atacant sub formă de îmrumut, dar să aibă și o opțiune de cumpărare în vara viitoare, în cazul în care jucătorul s-ar fi dovedit util. Fiorentina a refuzat această variantă și totul a picat. Rapid a transferat un atacant, pe Dugandzic, care a debutat cu gol în triocul alb-vișiniu, dar Mutu a punctat că mai are nevoie de un vârf.

Louis Munteanu revine la Farul

Liga
Un fost atacant al Realului aruncă săgeți spre Ancelotti! "Aveam nevoie de un astfel de antrenor"
28/07/2022 LA 10:53
Chiar dacă nu a ajuns la Rapid, Louis Munteanu va reveni totuși în fotbalul românesc. Coform digisport.ro, atacantul va evolua sub formă de împrumut la Farul, club la care s-a format (pe atunci se numea Viitorul). Louis Munteanu este un produs 100% al Academiei lui Gheorghe Hagi și a fost vândut în 2020 la Fiorentina, în schimbul a 1,7 milioane de €.
Concurența mare de la Fiorentina l-a împiedicat pe român să facă pasul la prima echipă a toscanilor și a jucat numai la formația Primavera, bifând 40 de partide și marcând 13 goluri în cei doi ani petrecuți până acum la clubul din Firenze.
Louis Munteanu a fost un obișnuit al loturilor de juniori și ale României, dar după plecare a la Fiorentina nu a mai bifat decât o prezență la reprezentativa U21 și una la U20.
Louis Munteanu este al 7-lea jucător care revine la Farul în această vară, după Dragoș Nedelcu, Alexandru Buzbuchi, Romario Benzar, Vlad Morar, Tudor Băluţă şi Denis Alibec. În total, Farul a făcut 14 transferuri în această vară.
Serie A
Jovic a marcat într-o repriză la Fiorentina mai multe goluri decât a dat pentru Real Madrid în 3 ani
12/07/2022 LA 20:49
Serie A
Alexandru Cicâldău, dorit de 3 echipe din Serie A! Cât vrea Galatasaray în schimbul lui
26/06/2022 LA 20:05