Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Louis Munteanu nu mai merge la Rapid! Jucătorul Fiorentinei va juca la o altă echipă din Liga 1

Nicu Savin

Actualizat 26/07/2022 la 14:51 GMT+3

Louis Munteanu a fost aproape de o mutare la Rapid, dar tranzacția a căzut. Tânărul atacant al Fiorentinei va reveni însă în fotbalul românesc, urmând a juca sub formă de împrumut la Farul, echipa unde a crescut și de unde a plecat în Serie A.

Louis Munteanu

Credit imagine: facebook

Louis Munteanu este considerat unul dintre cei mai talentați jucători români, dar acesta nu a reușit să se impună la prima echipă a Fiorentinei. Toscanii au încredere că atacantul de 20 de ani poate exploda în viitor și vor să-l împrumute la un club unde să joace constant.
Relația excelentă dintre Adrian Mutu și clubul din Seria A au creat premisele unei mutări a lui Munteanu la Rapid. Giuleștenii au însă un proiect pe termen lung și voiau să-l ia pa atacant sub formă de îmrumut, dar să aibă și o opțiune de cumpărare în vara viitoare, în cazul în care jucătorul s-ar fi dovedit util. Fiorentina a refuzat această variantă și totul a picat. Rapid a transferat un atacant, pe Dugandzic, care a debutat cu gol în triocul alb-vișiniu, dar Mutu a punctat că mai are nevoie de un vârf.

Louis Munteanu revine la Farul

Chiar dacă nu a ajuns la Rapid, Louis Munteanu va reveni totuși în fotbalul românesc. Coform digisport.ro, atacantul va evolua sub formă de împrumut la Farul, club la care s-a format (pe atunci se numea Viitorul). Louis Munteanu este un produs 100% al Academiei lui Gheorghe Hagi și a fost vândut în 2020 la Fiorentina, în schimbul a 1,7 milioane de €.
Concurența mare de la Fiorentina l-a împiedicat pe român să facă pasul la prima echipă a toscanilor și a jucat numai la formația Primavera, bifând 40 de partide și marcând 13 goluri în cei doi ani petrecuți până acum la clubul din Firenze.
Louis Munteanu a fost un obișnuit al loturilor de juniori și ale României, dar după plecare a la Fiorentina nu a mai bifat decât o prezență la reprezentativa U21 și una la U20.
Louis Munteanu este al 7-lea jucător care revine la Farul în această vară, după Dragoș Nedelcu, Alexandru Buzbuchi, Romario Benzar, Vlad Morar, Tudor Băluţă şi Denis Alibec. În total, Farul a făcut 14 transferuri în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo