Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură de teatru: Dan Nistor, întors din drumul spre Mioveni de Pintilii, care îl vrea la FCSB

Nicu Savin

Publicat 26/07/2022 la 14:30 GMT+3

După anunțul că ar putea semna cu Mioveni, Dan Nistor poate fi întors din drum de către fostul său coleg, care îl vrea la FCSB.

Dan Nistor, Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Articol scris de Daniel Morar
Înlăturat de către Laszlo Balint din lotul lui CSU Craiova, Dan Nistor își caută altă echipă. Deși în această dimineață s-a zvonit că mijlocașul este foarte aproape de CS Mioveni, el poate fi făcut să se răzgândească de către Mihai Pintilii, care îi este și naș. Informația a fost lansată de jurnaliștii de la Oltenia TV.
Foști colegi la Pandurii Târgu Jiu, cei doi se pot reîntâlni la FCSB, unde Pintilii face parte din staff-ul roș-albaștrilor.
Situația de la echipa bucureșteană nu este deloc roz, iar acest transfer ar putea ajuta mijlocul terenului, măcar datorită concurenței aduse pentru tinerii care sunt pe placul conducerii.
În cazul în care transferul se face, ar fi prima mutare de la FCSB, după ce Nicolae Dică a fost numit pe banca echipei. Este a doua încercare a vicecampioanei de a-l aduce pe mijlocaș. Precedenta tentativă a fost pe vremea când Nistor evolua la Dinamo, dar totul a picat la acea vreme.
Dan Nistor era anunțat aproape sigur la Mioveni
Deși prestațiile sale din ultima vreme au fost modeste, Nistor este un jucător bun pentru fotbalul românesc, iar multe echipe și-l doresc. CS Mioveni a fost prima care și-a manifestat public interesul pentru mijlocașul de 34 de ani.
"Îl vrem, conducerea consideră că e cel mai bun mijlocaş central din România. Nu ne interesează în momentul de faţă statutul lui, noi îl vrem, dar nu îl putem aduce la salariul pe care îl are la Craiova. Suntem o echipă micuţă, dar vom creşte. E un jucător născut în Rucăr, a fost la Internaţional Piteşi, apoi la noi. Practic s-ar întoarce acasă.
Îi asigur însă pe toţi iubitorii fotbalului din Mioveni că această echipă nu va retrograda şi vom face tot ce ţine de noi ca echipa să rămână în prima ligă.
S-au scris multe lucruri neadevărat despre Mioveni, dar, ştiţi cum e, când lucrurile nu merg, primarul de vină, iar când, merg, nu mai zice nimeni nimic", a spus Ion Georgescu, primarul orașului, pentru Orange Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo