Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură de teatru la CFR Cluj! Un fost antrenor al ardelenilor revine în Gruia! Anunțul conducerii

Nicu Savin

Actualizat 09/06/2023 la 13:30 GMT+3

CFR Cluj a decis să mizeze pe un antrenor italian, după ce Dan Petrescu a plecat în Coreea de Sud. Cristiano Bergodi era mare favorit, iar șefii din Gruia au negociat și cu Roberto Bordin (Sheriff Tiraspol), dar în cele din urmă au decis să-l readucă la echipă pe Andrea Mandorlini, care a mai antrenat formația ardeleană între 2009 și 2010.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a ratat titlul de campioană în acest sezon, iar Dan Petrescu a decis să plece. "Bursucul" a fost deja prezentat la noua sa echipă, Jeonbuk (Coreea de Sud), iar oficialii ardelenilor au început de câteva zile bune să-i caute un înlocuitor.
Cristiano Bergodi părea mare favorit să preia echipa din Gruia, mai ales că a plecat de la Sepsi imediat după ce a cucerit Cupa României. Astăzi, mai multe surse din presa autohtonă au anunțat că italianul Roberto Bordin (Sheriff Tiraspol) ar fi în negocieri avansate cu șefii ardelenilor. Totuși, alesul conducerii este altul, tot un reprezentant al școlii italiene.

Andrea Madorlini, noul antrenor de la CFR Cluj

Este vorba despre Andrea Madorlini, care a mai antrenat CFR Cluj între noiembrie 2009 și septembrie 2010. Conform as.ro, patronul celor de la CFR a confirmat că Mandorlini va veni duminică în România pentru a semna contractul.
În primul său mandat în Gruia, antrenorul de 62 de ani a stat 35 de meciuri pe bancă. Cu el la timonă, CFR a câștigat titlul în sezonul 2009-2010 și a ajuns în grupele Europa League în sezonul ulterior.
După ce a plecat de la CFR, Mandorlini a activat numai în fotbalul italian, la Hellas Verona, Genoa, Cremonese, Padova și Mantova. Ultima echipă a preluat-o în luna februarie a acestui an, dar rezultatele au fost modeste, Mantova ajungând să joace brajul pentru menținere în Serie C.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo