Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mario Camora a ajuns de urgență la spital înainte de meciul cu Rapid! Care este starea fotbalistului de la CFR Cluj

Bianca Dumitru

Actualizat 29/10/2022 la 22:53 GMT+3

CFR Cluj va juca duminică seară, de la ora 21:00, pe terenul celor de la Rapid București, într-un meci din a 16-a etapă a SuperLigii. Înaintea partidei, Dan Petrescu a rămas fără căpitanul Mario Camora, care a fost internat de urgență la spital, unde urmează să fie operat.

Camora a făcut penalty și a primit roșu în Jablonec - CFR 1-0

Credit imagine: Eurosport

Rapid București și CFR Cluj se vor înfrunta duminică seară, de la ora 21:00, într-un meci din a 16-a etapă a SuperLigii. Campioana României nu se va putea baza în Giulești pe Mario Camora.
Căpitanul echipei lui Dan Petrescu a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București. Potrivit GSP, fotbalistul în vârstă de 35 de ani este suspect de apendicită și ar putea fi operat în această noapte.
Camora s-ar fi simțit rău pe parcursul acestei zile, având febră și alte simptome specifice bolii. Fundașul ar fi vrut să meargă la Cluj-Napoca pentru a se opera acolo, dar medicii l-au sfătuit să nu riște și să rămână la București.
În urma intervenției chirurgicale pe care o va suferi, căpitanul CFR-ului nu va mai putea juca până la începutul lunii decembrie, urmând a rata, printre altele, duelurile cu FC U Craiova și FC Hermannstadt, dar și partida cu FC Ballkani, din ultima etapă a grupelor Conference League.
Citește și:

Ionuț Rada a prefațat derby-ul dintre Rapid și CFR Cluj

Înaintea partidei dintre Rapid și CFR Cluj, Ionuț Rada, care a trecut pe la ambele echipe, a prefațat duelul, într-un interviu exclusiv pentru Eurosport. Fostul fotbalist a vorbit despre avantajele pe care le au cele două formații și despre jucătorii care l-au impresionat în acest sezon, dar și despre lupta pentru titlu.
Rada a punctat importanța relației create de Dan Petrescu, între el și jucătorii săi, dar și între el și conducerea clubului, explicând faptul că stabilitatea
"Avantajul CFR-ului, și nu numai în acest an, este stabilitatea, stabilitatea la nivelul staff-ului tehnic, experiența lui Dan Petrescu și felul cum gestionează ceea ce este la CFR Cluj, legătura patron - jucători, patron - staff tehnic. Nu este ușor în România, indiferent de patronul de care vorbim, toți își doresc să aibă influență în alcătuirea echipei.
Așa că Dan Petrescu este câștigul cel mai important, după care experiența jucătorilor care au disputat meciuri importante, de titlu, de calificarea în cupele europene. Și cred că momentul dificil pe care l-a avut CFR Cluj a fost depășit tocmai datorită acestei experiențe și conexiunii dintre antrenor, jucători și club", a declarat Rada.
În ceea ce-i privește pe fotbaliștii campioanei României care l-au impresionat în acest sezon, fostul fundaș și-a ales câte unul pe fiecare compartiment de joc:
"CFR Cluj a început destul de greu acest sezon și din cauza schimbărilor din lot, au venit mulți jucători noi, unii nepregătiți, plus accidentările care au survenit pe parcurs, așa că le-a fost greu. Eu nu am doar un jucător care m-a impresionat, ci câte unul pe fiecare compartiment, începând din poartă, apărare, mijloc și până în atac.
Mi-a plăcut Scuffet, care gestionează bine fazele, dă siguranță, echilibru, apoi este Yuri, care plecase ca o variantă a treia, după care Boateng, care a confirmat forma bună de anul trecut, iar în atac, poate noul Traore de la CFR Cluj, Yeboah, care se exprimă foarte bine și are mare potențial."
Meciul dintre Rapid și CFR Cluj este programat duminică seară, de la ora 21:00.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo