UPDATE: Meciul s-a reluat după o pauză de 40 de minute! Conform regulamentului, gazdele aveau la dispoziție 60 de minute pentru a rezolva problema. Au făcut-o după 40 de minute, dar au trăit cu emoții până la final.
Și asta nu din cauza scorului, mai ales că Hoban a făcut imediat, 4-2, ci din pricina faptului că dacă nocturna se mai stingea o dată, CFR pierdea meciul la ”masa verde”.
ȘTIREA INIȚIALĂ
Romanian Liga I
3 cluburi din Europa și SUA, pe urmele lui Claudiu Petrila! Când va fi decis viitorul fotbalistului
IERI LA 17:55
Meciul de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu a început practic de la 0-1. În minutul 7, Dacia Mioveni a reușit să marcheze primul gol în acest sezon! Bordeianu a trimis greșit înapoi, Bogdan Rusu a interceptat și a marcat în poarta apărată de Simone Scuffet.
Italianul a debutat aseară la CFR Cluj. Portarul în vârstă de 26 de ani l-a înlocuit între buturi pe Cristi Bălgrădean, care a gafat la precedenta întâlnire a campioanei, 1-1 cu Inter d'Escaldes în Conference League.

Golul care i-a întărâtat pe băieții lui Dan Petrescu

Golgeterul Debeljuh a egalat în minutul 34, după o eroare inițială a portarului Croitoru, care a ieșit greșit la un corner. Debeljuh a profitat și a trimis cu capul în poartă.
Același Debeljuh, servit ideal de Deac, a plecat de la limita ofsaidului și a semnat dubla în doar patru minte. Mioveniul nu a mai contat. Argeșenii au terminat repriza în genunchi. Au mai încasat un gol, din penalty.
Camora a fost faultat în careu de Oancea, arbitrul Bogdan Dumitrache nu a dictat nimic initial, dar a fost chemat la margine pentru a revedea faza. Deac a transformat cu precizie și a stability scorul la pauză: 3-1.
Probleme cu nocturna
În repriza a doua, Dacia Mioveni a relansat meciul. Același Bogdan Rusu a marcat pentru 3-2, iar Dan Petrescu avea din nou emoții.
În minutul 63 însă, meciul a fost oprit. S-a stins lumina într-un colt al stadionului ardelean. Pe o ploaie abundentă, arbitrul Dumitrache a trimis echipele la vestiare. Se așteaptă acum să vedem dacă problem ava putea fi remediată!
Conform regulamentului, gazdele au la dispoziție 60 de minute pentru a rezolva problema. În caz contrar vor pierde meciul la „masa verde”.
Romanian Liga I
Debeljuh a răbufnit după eliminarea din meciul cu Chindia! "A fost penibil! Mă las de fotbal"
07/08/2022 LA 18:53
Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
07/08/2022 LA 17:26