Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meciul cu FC Argeș poate fi ultimul pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Ce a declarat Cristi Balaj

Alex Masgras

Actualizat 19/09/2022 la 20:14 GMT+3

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj, după meciul de luni seară cu FC Argeș. Cristi Balaj, președintele campioanei României, a declarat că echipa ia în calcul o posibilă despărțire de Dan Petrescu, din cauza relației tensionate dintre acesta și patronul clubului.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj joacă în această seară la Pitești, contra celor de la FC Argeș, dar viitorul lui Dan Petrescu în Gruia se află sub semnul întrebării. Relația dintre antrenorul campioanei și patronul clubului, Neluțu Varga, este una tensionată, iar Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a declarat că se ia în calcul o posibilă despărțire de Dan Petrescu. O decizie finală se va lua după ce va avea loc o discuție între Petrescu și Varga.
Citește și:

Minteuan ar urma să fie interimar, în cazul în care Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj

În cazul în care nu se va ajunge la un numitor comun, CFR Cluj nu are pregătită o variantă de rezervă, iar dacă Dan Petrescu va pleca, atunci Alin Minteuan va ocupa postul de antrenor interimar în Gruia.
"Depinde de discuția care va avea loc între cei doi. Sunt doi oameni înțelepți, care își vor întinde mâna, indiferent de cum va decurge discuția. Dan Petrescu a avut suportul conducerii și CFR Cluj a dat dovadă de înțelepciune.
Obiectivul era calificarea în grupele Champions League sau în grupele Europa League. După evenimentul Pyunik, singurul lucru care putea fi realizat era calificarea în grupele Conference League. Dar în primă fază acesta nu a fost un obiectiv.
Nu am cerut o despărțire, a avut suportul nostru în continuare. Relația s-a tensionat și prin reacția suporterilor după meciul din Kosovo. Am jucat slab acolo! Jocul n-a fost pe placul nimănui, nici a jucătorilor. Înțeleg supărarea suporterilor, a fost și supărarea noastră.
În acest moment, antrenor este Dan Petrescu, nu discutăm cu alți antrenori. Am văzut declarația domnului Varga, care a fost foarte clar. În situația în care cei doi își vor da mâna și va exista o despărțire amiabilă, pentru că merită ambele părți să primească respect, atunci antrenor pentru următoarea perioadă va fi Minteuan, care e în cadrul clubului.
Nu avem mâine un antrenor în situația în care Dan Petrescu pleacă. Urmează să căutăm variante pentru postul de antrenor al echipei. Există respect, urmează un meci în scurt timp. Există posibilitatea ca Dan Petrescu să rămână", a declarat Cristi Balaj la Digi Sport.
Înaintea partidei de la Pitești din această seară, CFR Cluj se află pe locul 7 în Superligă, după 8 jocuri disputate. În Conference League, după primele două etape, CFR Cluj ocupă ultimul loc în Grupa G, cu un singur punct. În prima etapă a remizat pe terenul celor de la Ballkani, după care a pierdut pe teren propriu cu Sivasspor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo