Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu știe ce le lipsește celor de la FCSB! "Sunt în mare pericol să piardă play-off-ul"

Bianca Dumitru

Publicat 23/09/2022 la 21:12 GMT+3

FCSB are un start dezastruos de sezon în campionatul României, unde este pe locul 14, cu doar 8 puncte după primele 9 meciuri. Mircea Lucescu a vorbit despre situația roș-albaștrilor, explicând de ce nu se regăsesc jucătorii lui Nicolae Dică și ce le lipsește.

Compagno, Coman (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB are un start foarte slab de sezon în campionatul României. Roș-albaștrii sunt, după 9 meciuri, pe locul 14, având doar 8 puncte acumulate în urma unei victorii și a cinci rezultate de egalitate.
Aflat la un eveniment în București, Mircea Lucescu a vorbit despre situația vicecampioanei României. Antrenorul în vârstă de 77 de ani a explicat de ce crede că nu se regăsesc jucătorii lui Nicolae Dică.
Lucescu a vorbit despre ce le lipsește celor de la FCSB și nu s-a arătat deloc optimist în privința calificării acestora în play-off-ul campionatului României.
"Da, FCSB e în mare pericol să piardă play-off-ul. Sunt astfel de perioade în viața fiecărei echipe. Problema este că ei nu știu unde sunt. Dacă s-ar întoarce acolo unde ar fi leagănul lor, Ghencea, cu siguranță, Steaua, pentru că eu așa o consider, Steaua, va redeveni ceea ce a fost.
Au posibilități, asta le lipsește. Eu îmi dau seama, pentru că văd ce se întâmplă cu echipa mea, mental e greu să-i mobilizez pe jucători când știi că n-ai un loc al tău, un stadion, un loc de antrenament", a declarat Mircea Lucescu.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Citește și:

NICOLAE DICĂ ȘI-A FĂCUT CALCULELE PENTRU PLAY-OFF

Nicolae Dică a analizat situația din SuperLigă a echipei sale. Antrenorul a făcut un calcul rapid și a spus că, din punctul său de vedere, FCSB poate ajunge în play-off cu 12 victorii în cele 21 de meciuri rămase de jucat.
Roș-albaștrii au 8 puncte în acest moment și ar mai adăuga încă 36 de pe urma victoriilor de care vorbește Dică. Tehnicianul e convins că sunt necesare sub 45 de puncte pentru calificarea în play-off, dar vrea să fie sigur și să ajungă acolo fără emoții.
"Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii. Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.
Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte", a adăugat Nicolae Dică.
În următoarea etapă din SuperLigă, roș-albaștrii vor primi vizita celor de la FC Argeș, pe 2 octombrie, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo