Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirel Rădoi a făcut trimitere la Guardiola când a vorbit despre obiectivele Craiovei! Ce vrea să schimbe

Nicu Savin

Publicat 09/08/2022 la 18:51 GMT+3

Mirel Rădoi a fost prezentat astăzi la Universitatea Craiova, iar acesta a avut un discurs echilibrat, subliniind că nu poate garanta mari performanțe. Fostul selecționer a menționat că se gândește numai la returul cu Zorya Luhansk și că în primul rând va încerca să schimbe atitudinea echipei.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Mirel Rădoi a devenit astăzi, în mod oficial, antrenorul Universității Craiova. La conferința de presă de prezentare, fostul selecționer a avut un discurs extrem de realist, nedorind să promită mari performanțe în acest sezon.
Deși e clar că obiectivul principal al oltenilor este câștigarea campionatului, Rădoi a subliniat că nu garantează îndeplinirea acestuia, dând exemplul lui Pep Guardiola, care în ciuda faptului că a avut toate condițiile nu a reușit deocamdată să cucerească Champions League cu Manchester City.
"Nu are nimeni bagheta magică. Nici măcar Guardiola, cu peste un miliard de euro, n-a reușit să câștige UEFA Champions League.În momentul de față, e prematur să vorbim de obiective mărețe, echipa e pe locul 9. Primul lucru important e să ne calificăm în grupele Conference. Apoi ca obiectiv intermediar va fi calificarea în play-off. Nu pot garanta că vom câștiga campionatul și nu cred că poate să garanteze cineva. E ceva virtual, care nu e palpabil. Muncim, dar eu nu pot să promit asta", a spus Rădoi, citat de digisport.ro.
Citește și:

Mirel Rădoi vrea să schimbe atitudinea echipei

Rădoi are numai două zile la dispoziție pentru a pregăti returul cu Zorya Luhansk, iar misiunea sa de a duce Craiova în play-off-ul Conference League este unul extrem de dificil. La meciul tur, ucrainenii au fost superiori la toate capitolele, însă handicapul de numai un gol poate fi remontat.
Noul antrenor al oltenilor a specificat că nu are timp să facă mari schimbări tactice, dar va încerca să schimbe atitudinea echipei până la meciul de joi seara.
"Cel mai important test este meciul de joi. Înainte de toate, trebuie să depistăm problemele de la partida tur (n.r. - cu Zorya). Trebuie să avem altă atitudine și alt joc. Vom vedea dacă vom putea câștiga partida în 90 de minute sau în 120 de minute. Nu am un sistem de joc conturat, pentru că va trebui să văd cum se prezintă jucătorii. Sunt doar două zile până la următorul joc, trebuie să vedem toate rapoartele jucătorilor. Apoi vom decide ce sistem să jucăm, și în funcție de adversar. Știu că Zorya joacă 4-3-3.
Orice am face, jocul tur nu ne-a dat mari speranțe, trebuie să fim sinceri. Dar este o echipă care are slăbiciunile ei și trebuie să profităm de ele. Este un timp scurt, dar cred că asta putem schimba, atitudinea", a punctat Rădoi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo