Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirel Rădoi a găsit vinovatul pentru eșecul Craiovei cu Hermannstadt! "Totul pleacă de aici"

Bianca Dumitru

Publicat 02/09/2022 la 01:12 GMT+3

Universitatea Craiova a suferit a doua înfrângere a sezonului, în cea de-a opta etapă a SuperLigii, oltenii fiind învinși cu scorul de 1-0 de FC Hermannstadt. După meci, Mirel Rădoi a vorbit despre prestația jucătorilor săi.

Mirel Rădoi, selecționer România

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova a fost învinsă în această seară de FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0, în ultimul meci din cea de-a opta etapă a SuperLigii.
Oltenii au suferit al doilea eșec al sezonului din cauza golului marcat de Paraschiv în minutul 50, după o gafă a lui Mitrea, recent transferat de la Sepsi Sf. Gheorghe.
La finalul partidei de la Mediaș, Mirel Rădoi a comentat evoluția fotbaliștilor săi, încercând să caracterizeze jocul echipei lui într-un singur cuvânt.
În plus, antrenorul Universității Craiova și-a asumat întreaga vină pentru înfrângere, spunând că nu a fost suficient de concentrat și nu a putut să-și motivele jucătorii.
"Dacă ar fi să caracterizez într-un singur cuvânt meciul nostru: neputință! Nu știu dacă a fost lipsă totală de atitudine, e clar că cei de la Hermannstadt ne-au dat o lecție importantă în seară asta. În prima repriză, n-am avut posesie. Nu am făcut prea multe lucruri pentru a merita nici măcar un punct.
Suntem nemulțumiți de felul cum am arătat în seara asta. Ocupăm primul loc la pase greșite, cu peste 80%. Prefer să pierd cu un scor mai mare, dar să realizăm ceva.
Putem mult mai mult, dar și adversarul a jucat pe același teren și nu a dat atâtea pase în aut sau la adversar. Dacă ceva a lipsit în ultimii ani la această echipă, a fost constanța.
Citește și:

Mirel Rădoi: "Principalul vinovat sunt eu!"

Un duș rece, să ne trezim, un lucru pozitiv. Aș vrea puțin mai mult curaj, dar probabil că trebuie să vină și de la mine, să le dau soluții. Ar fi ușor să-i găsesc doar pe ei vinovați și nu e așa.
Vinovatul principal în seara asta sunt eu! Nu-mi convine, dar totul pleacă de la mine. Au fost câteva ocazii, dar mai mult pe fondul valorii individuale, nu pe ce am pregătit.
Se pare că nu am fost destul de concentrat și nu am reușit să le transmit băieților. Dacă e să fiu sincer, nu mai e niciun avantaj că FCSB joacă la mijlocul săptămânii în Europa.
Dacă mă îngrijorează ceva, e echipa mea. Nu sunt mulțumit că am câștigat două partide, dacă acum am pierdut, mai facem un egal... Nu!", a declarat Mirel Rădoi.
Universitatea Craiova se află acum pe locul 8 în clasamentul SuperLigii, cu 11 puncte. Pentru olteni urmează duelul cu Farul Constanța, liderul campionatului, meci care se va juca luni, 5 septembrie, de la ora 21:30, în Bănie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo