Universitatea Craiova va avea parte de un duel dificil luni, de la ora 21:30, în etapa a noua din SuperLigă. Echipa din Bănie va primi vizita celor de la Farul Constanța, care au un start foarte bun de sezon.
Constănțenii au reușit să le învingă în ultimele două runde pe CFR Cluj și FCSB, cu scorul de 3-1, fiind una dintre cele două formații neînvinse după 8 etape disputate din această stagiune.
Înaintea duelului din Bănie, Mirel Rădoi a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei pregătite de Gică Hagi. Antrenorul oltenilor a spus că se teme de forța ofensivă a celor de la Farul.
Liga Națiunilor UEFA
România poate arăta cu totul diferit în meciul cu Bosnia! Schimbările pregătite de Edi Iordănescu
ACUM 2 ORE
Fostul selecționer s-a arătat împresionat de echipa construită de Hagi la malul mării, spunând că aceasta poate fi una dintre favoritele la câștigarea titlului.
Citește și:

Rădoi: "Chiar se poate bate la titlu"

"Întâlnim cea mai puternică echipă până în acest moment din campionatul României. Dacă mi-e frică de ceva la această partidă, mi-e frică de cei doi atacanți, Alibec și Munteanu.
E normal să vină oameni pentru Gică Hagi oriunde în România și nu numai în România. Pe unde am jucat și eu, prin Golf, oamenii vorbeau numai de el. În Turcia când ne duceam în cantonamente, la fel în Cipru.
A creat o echipă minunată anul acesta, o echipă care chiar se poate bate la titlu și mi-aș dori din suflet, așa, ca o ambiție personală, să pot să-mi bat unul dintre profesori", a declarat Mirel Rădoi.
Trebuie menționat că Alibec este accidentat și nu va juca împotriva Universității Craiova. Din echipa lui Hagi vor mai lipsi și Benzar, și Nedelcu, acesta din urmă având o ruptură musculară care îl va ține departe de gazon pentru circa o lună.
Înaintea partidei din a noua etapă a SuperLigii, care va avea loc luni, de la ora 21:30, Farul Constanța are 18 puncte, iar Craiova are 11 puncte.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
IERI LA 05:35
Liga Națiunilor UEFA
România nu a mai reușit să o învingă pe Finlanda! "Tricolorii" au rămas pe ultimul loc în grupă
23/09/2022 LA 11:05