Universitatea Craiova a câștigat astăzi, cu scorul de 1-0, meciul cu CS Mioveni, contând pentru a cincea etapă a SuperLigii. Oltenii au obținut, astfel, a doua victorie consecutivă sub comanda lui Mirel Rădoi, prima din campionat.
La finalul partidei, antrenorul a vorbit despre prestația jucătorilor săi, arătându-se mulțumit de ceea ce a văzut pe teren și de multiplele ocazii pe care oltenii și le-au creat.
Rădoi a comentat și starea gazonului, punctând că echipa sa ar putea avea probleme în play-off-ul Conference League dacă terenul nu va fi îmbunătățit până joi, când Universitatea Craiova va primi vizita celor de la Hapoel Beer Sheva.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
30/09/2022 LA 21:04
"Probabil v-am obișnuit prost cu rezultatul cu Zorya, 3-0, și acum lumea are așteptări. Mă așteptam să fie un meci dificil, nu am avut spații. Am crezut că starea gazonului va fi bună, nu a fost așa și nu ne-a ajutat.
Un gol norocos, dar cred că puteam majora diferența și victoria era mai clară. Oricum cred că e o victorie meritată. Și noi am sperat că Vlădoiu putea evolua 45 de minute, din păcate, mi-a zis că și starea gazonului l-a împiedicat. Îl felicit că a venit și a zis că nu poate duce tot meciul.
Citește și:

Mirel Rădoi: "Altfel nu vom avea nicio șansă"

Nistor a intrat bine primele trei-patru acțiuni, apoi a avut acea pasă, nu știu către cine a vrut să dea. După, joc de picior bun, schimbare de direcție, are o liniște în joc. A avut o perioadă în care nu a fost alături de prima echipă și cred că-i lipsesc câteva antrenamente alături de noi.
De când sunt aici, niciodată n-am văzut terenul într-o stare atât de proastă. Parcă ar avea o suprafață de burete sub el. Pentru joi, sper să poată face ceva, pentru că va fi aproape imposibil, va fi doar un joc de luptă și nu vom avea nicio șansă.
Am tras cu ochiul la Hapoel Beer Sheva, o echipă foarte bună, foarte puternică, aproape letală în atac", a declarat Mirel Rădoi, după meciul cu CS Mioveni.
În următoarea etapă a SuperLigii, echipa lui Mirel Rădoi va juca pe terenul celor de la Chindia Târgoviște. Până atunci, joi, de la ora 20:30, Universitatea Craiova va primi vizita celor de la Hapoel Beer Sheva, în manșa întâi a play-off-ului Conference League.
Romanian Liga I
Craiova, doar o remiză cu FC Voluntari! Ivan i-a adus un punct echipei lui Rădoi din penalty
30/09/2022 LA 19:59
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
29/09/2022 LA 15:38