Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirel Rădoi, îngrijorat înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva! Ce l-a nemulțumit în duelul cu CS Mioveni

Bianca Dumitru

Actualizat 14/08/2022 la 19:47 GMT+3

Universitatea Craiova s-a impus astăzi, pe teren propriu, în fața celor de la CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din a cincea etapă a SuperLigii. La finalul partidei, Mirel Rădoi a vorbit despre prestația jucătorilor săi și despre următorul duel al oltenilor, cu Hapoel Beer Sheva, în play-off-ul Conference League.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Universitatea Craiova a câștigat astăzi, cu scorul de 1-0, meciul cu CS Mioveni, contând pentru a cincea etapă a SuperLigii. Oltenii au obținut, astfel, a doua victorie consecutivă sub comanda lui Mirel Rădoi, prima din campionat.
La finalul partidei, antrenorul a vorbit despre prestația jucătorilor săi, arătându-se mulțumit de ceea ce a văzut pe teren și de multiplele ocazii pe care oltenii și le-au creat.
Rădoi a comentat și starea gazonului, punctând că echipa sa ar putea avea probleme în play-off-ul Conference League dacă terenul nu va fi îmbunătățit până joi, când Universitatea Craiova va primi vizita celor de la Hapoel Beer Sheva.
"Probabil v-am obișnuit prost cu rezultatul cu Zorya, 3-0, și acum lumea are așteptări. Mă așteptam să fie un meci dificil, nu am avut spații. Am crezut că starea gazonului va fi bună, nu a fost așa și nu ne-a ajutat.
Un gol norocos, dar cred că puteam majora diferența și victoria era mai clară. Oricum cred că e o victorie meritată. Și noi am sperat că Vlădoiu putea evolua 45 de minute, din păcate, mi-a zis că și starea gazonului l-a împiedicat. Îl felicit că a venit și a zis că nu poate duce tot meciul.
Citește și:

Mirel Rădoi: "Altfel nu vom avea nicio șansă"

Nistor a intrat bine primele trei-patru acțiuni, apoi a avut acea pasă, nu știu către cine a vrut să dea. După, joc de picior bun, schimbare de direcție, are o liniște în joc. A avut o perioadă în care nu a fost alături de prima echipă și cred că-i lipsesc câteva antrenamente alături de noi.
De când sunt aici, niciodată n-am văzut terenul într-o stare atât de proastă. Parcă ar avea o suprafață de burete sub el. Pentru joi, sper să poată face ceva, pentru că va fi aproape imposibil, va fi doar un joc de luptă și nu vom avea nicio șansă.
Am tras cu ochiul la Hapoel Beer Sheva, o echipă foarte bună, foarte puternică, aproape letală în atac", a declarat Mirel Rădoi, după meciul cu CS Mioveni.
În următoarea etapă a SuperLigii, echipa lui Mirel Rădoi va juca pe terenul celor de la Chindia Târgoviște. Până atunci, joi, de la ora 20:30, Universitatea Craiova va primi vizita celor de la Hapoel Beer Sheva, în manșa întâi a play-off-ului Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo