Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirel Rădoi, OUT de la Craiova după eșecul din Cupa României! "Toată lumea m-a criticat"

Bianca Dumitru

Actualizat 07/12/2022 la 20:20 GMT+2

Universitatea Craiova a fost învinsă în ultima etapă a grupelor Cupei României de FC Argeș, scor 2-1, și a ratat astfel calificarea în sferturile de finală ale competiției. După meci, Mirel Rădoi și-a dat demisia.

Mirel Rădoi, selecționer România

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova a pierdut duelul cu FC Argeș, cu scorul de 2-1, meci contând pentru a treia etapă a grupelor Cupei României. În urma acestui rezultat, oltenii au ratat calificarea în sferturile de finală ale competiției.
Mai mult, ca urmare a acestei înfrângeri, antrenorul Mirel Rădoi și-a dat demisia de la club. Tehnicianul a anunțat, la finalul partidei, că nu își mai dorește să continue pe banca tehnică a Craiovei, spunând că preferă să plece acum decât să mai stea până la pauza de iarnă.
Rădoi a amintit, în cadrul discursului său, și de faptul că a fost criticat dur în ultima vreme din cauza rezultatelor obținute și a deciziilor luate la nivelul lotului.
"O echipă bună, am avut situații bune de a marca, cinci situații de a marca. Am început bine repriza a doua. Apoi pe un moment de relaxare, a venit golul. După aceea nu am avut inițiativă, după golul doi nu am avut încredere. Nu am mai atacat profunzimea, pentru că făceam linia destul de sus. Nu am putut să egalăm. Cu un rezultat de egalitate ne-am fi calificat.
Semnale sunt pentru mine altele. Pentru mine e un semnal puternic (n.r. din partea conducerii). Alte semnale nu accept, că nu am telefonul la mine. Dacă vrem să facem ceva, vorbim în față ca bărbații. Chiar dacă am pierdut partida asta, am avut situații de a marca. Nu am cum să vă spun ce am discutat (n.r. cu jucătorii în vestiar). Puteam să tranșăm această calificare", a declarat Mirel Rădoi după meci.
Antrenorul a plecat apoi de la flash interviu, iar în câteva zeci de secunde a revenit la microfon pentru a anunța că va demisiona: "Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup. Acum o să urmeze să îi anunț pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic.
Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente... nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus.
Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap... am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri.
Toată lumea m-a criticat. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația", a adăugat Rădoi, revenit în fața jurnaliștilor.
Citește și:

Rădoi, OUT de la Craiova

Situația fostului selecționer la cârma echipei din Bănie era tensionată încă de săptămâna trecută, după eșecul suferit în SuperLigă, în fața rivalei din oraș, rezultat în urma căruia câștigarea titlului pare că va rămâne doar un vis și în acest sezon.
De altfel, Universitatea Craiova a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. În campionat, oltenii au acumulat doar 32 de puncte în 19 etape și sunt abia pe locul 5, la 12 puncte de liderul Farul Constanța și la egalitate cu FCSB, care are și un meci mai puțin disputat.
Până la finalul acestui an, pentru Universitatea Craiova mai urmează două meciuri în SuperLigă, primul în deplasare, cu CS Mioveni, iar cel de-al doilea pe teren propriu, în compania celor de la Chindia Târgoviște.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo