Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirel Rădoi, tranșant în privința unui jucător: "E simplu. Nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/11/2022 la 09:26 GMT+2

SuperLiga a revenit marți seară cu meciul restant din etapa a 6-a, dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova, partidă terminată la egalitate, scor 1-1. Oltenii au condus încă din startul duelului, dar, rămași în inferioritate numerică după eliminarea lui Screciu, s-au văzut egalați în minutul 90.

CS U Craiova

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Universitatea Craiova a ratat ocazia să revină pe podium în întrecerea internă, deși a deschis rapid scorul în deplasarea de pe Ilie Oană. Băieții lui Rădoi au punctat prin Alex Crețu, în minutul 13 al duelului, dar eliminarea căpitanului Vladimir Screciu, cu 20 de minute înainte de final, a schimbat soarta partidei. Chindia a egalat chiar înainte de intrarea în minutele adiționale, prin Daniel Popa, iar confruntarea s-a terminat cu remiză, scor 1-1.
La finalul meciului, tehnicianul oltenilor, Mirel Rădoi, a fost foarte dezamăgit de evoluția și atitudinea elevilor săi, pe care i-a criticat la zona de flash interviu. Unul dintre cei care a intrat în vizorul antrenorului este fundașul dreapta Ivan Martic, care, din spusele antrenorului, ar urma să își încheie aventura la Craiova ținând cont de prestațiile sale.
CITEȘTE ȘI:

Mirel Rădoi, deranjat de atitudinea elevilor săi, anunță schimbări la Craiova

Ivan Martic a acuzat probleme musculare înainte de minutul 70, dar a rămas pe gazon până în minutul 76, când a părăsit terenul pe targă, vizibil afectat. După aceste momente, Mirel Rădoi a răbufnit la marginea terenului, văzând că jucătorul său nu mai poate continua.
La finalul partidei de la Ploiești, tehnicianul a explicat ce anume l-a deranjat și de ce a avut acea reacție în momentul accidentării lui Martic.
"Eram supărat, pentru că avem momente când jucătorii sunt nemulțumiți că nu joacă. Sunt meciuri când trebuie să joace și atunci spun: «Păi nu mai putem».
Trebuie să înțeleagă faptul că, atunci când ești nemulțumit, trebuie să joci 90 de minute. Când ai nemulțumirile astea, trebuie să te antrenezi mai mult, să mă impresionezi și să mă pot baza pe tine. În momentul în care ești nemulțumit că nu joci, apoi ai momentele astea, înseamnă că nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții, simplu!", a declarat Mirel Rădoi, după fluierul final al partidei.
Rădoi nu va accepta ca situația să rămână așa la Craiova și a anunțat că în iarnă va exista o evaluare a activității fotbaliștilor în urma căreia vor apărea și schimbări.
"E clar că lucrurile se vor rezolva. E nevoie de timp, noi suntem de trei luni, nu putem să facem în trei luni ce nu s-a făcut de 31 de ani. Luăm problemă cu problemă și lucrurile se vor rezolva. Până în iarnă, jucătorii vor fi evaluați, iar în iarnă vor fi schimbări", a adăugat Rădoi.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo