Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivele pentru care Florinel Coman nu a reușit să se regăsească după accidentările din ultimele sezoane

Bianca Dumitru

Actualizat 30/10/2022 la 18:49 GMT+2

Florinel Coman nu și-a mai regăsit forma foarte bună în care s-a aflat înainte de accidentările care l-au măcinat în ultimii ani. Adrian Ilie și Florin Gardoș au comentat prestațiile căpitanului celor de la FCSB.

Florinel Coman (FCSB)

Credit imagine: facebook

Florinel Coman a revenit ca titular la FCSB, dar nu și-a mai regăsit forma foarte bună în care s-a aflat înainte de accidentările care l-au măcinat în ultimii ani.
Căpitanul roș-albaștrilor și-a pierdut strălucirea de odinioară, reușind să înscrie doar trei goluri în acest sezon, dintre care unul în SuperLigă, iar celelalte două în preliminariile Conference League.
La jumătatea sezonului regulat al campionatului, Adrian Ilie și Florin Gardoș au comentat prestațiile lui Coman, încercând să explice de ce fotbalistul de 24 de ani nu se mai regăsește.
Adrian Ilie s-a arătat convins că problemele lui Florinel Coman au la bază lipsa de continuitate și faptul că prestațiile sale sunt extrem de fluctuante.
"A trecut printr-o perioadă foarte bună a carierei lui de fotbalist și cred că cea mai bună a fost când a jucat la Viitorul, foarte puțin la Steaua (n.r. FCSB). A avut și multe accidentări, nu și-a revenit, dar, din punctul meu de vedere, în momentul de față chiar dacă ai talent, nu ai continuitate.
Continuitatea de a te exprima meci de meci cel puțin de nota 6,5 sau 7. Foarte multe fluctuații și cred că de acolo pleacă tot, de la continuitate. La meciul cu Anderlecht mi s-a părut slăbuț. Nu putem să-l catalogăm ca fantomă, că suntem jucători de fotbal. Fiecare joacă atât cât poate.
Patronul poate să critice pe oricine, dar câteodată ar trebui să o facă și în privat, nu doar la televizor. Acum, sigur că poate să-l critice, dar prima critică trebuie să o aibă el cu el în vestiar, imediat ce s-a terminat meciul. Nu pot să știu unde e problema, că nu-l cunosc personal, dar cred că e vorba de continuitate.
În momentul de față nu pot mai mult pentru că antrenorii cer altceva de la ei, nu pot pentru că nu au continuitate în joc, nu pot pentru că au trecut prin perioade de accidentări și nu pot pentru că acesta este nivelul în momentul de față.
M-aș bucura să-și revină la forma de dinainte de accidentare. Cred că poate să-și revină, dar își revine degeaba dacă joacă bine doar câteva luni, 3-5 luni. Eu nu cred că există presiune atât de mare la Steaua (n.r. FCSB), ca și cum te-ai duce să joci la Atletico Madrid", a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik.
Citește și:

Florinel Coman, afectat de critici?

La rândul său, Florin Gardoș a spus că atacantul celor de la FCSB ar putea fi afectat de critici, resimțind presiunea pusă de conducere, care ar putea decide după un meci slab să-l excludă din lot.
"Nu au cum să nu te afecteze criticile, oricât de puternic ai zice tu că ești și că nu te interesează. El are problema asta că nu a mai jucat de mult, dar parcă nu mai are nici explozia din trecut. Parcă în sezonul ăsta părea să aibă un progres după ce i s-a dat și banderola, dar să critici după 30 de minute nu știu dacă era neapărat momentul.
La FCSB este altfel de presiune. I se pune pata patronului și nu mai joci 6 luni. Poate fi frică de toanele patronului. Mai ales pentru jucătorii aduși liber de contract, trecuți de 25 de ani, pe care nu se mai pot lua sume importante de bani.
Revenirea lui Florinel Coman depinde de el, pentru că până acum chiar i s-au oferit șanse și patronul chiar l-a susținut și părea că își revine, dar acum parcă iar a intrat într-o curbă descendentă", a spus Florin Gardoș.
Pentru FCSB urmează luni seară, de la ora 21:00, partida cu Universitatea Cluj, contând pentru a 16-a etapă a SuperLigii.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo