Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul pentru care Compagno nu a semnat cu FCSB. Italianul vrea cel mai mare salariu din România!

Ion Alexandru

Publicat 28/08/2022 la 10:27 GMT+3

Andrea Compagno are pe masă o ofertă din partea FCSB, dar îmcă ezită să o accepte, Deli cluburile s-au înteles pentru un transfer de 1,5 milioane de euro, italianul cere un salariu uriaș, pentru nivelul din Superligă.

Andrea Compagno, U Craiova 1948

Credit imagine: Instagram

Andrea Compagno negociază salariul cu FCSB, dar încă nu a ajuns la un acord. U Craiova 1948 a acceptat oferta șefilor de la FCSB și este gata să încaseze 1.5 milioane de euro pentru atacantul italian cu 5 goluri în primele 7 etape de campionat. Compagno este cel mai bun marcator din Superligă și vrea să profite de acest statut în negocierile cu FCSB.
Conform Digisport, Compagno își dorește un contract care să-i asigure lunar suma de 30.000 de euro. Ar însemna să incaseze anual 360.000 de euro. În schimb, FCSB nu este dispusă să-i dea, lunar, mai mult de 15.000 de euro, deci la jumătate din suma cerută de italian. Atacantul care a fost golgheter în San Marino le-ar fi spus colegilor de la Craiova că este dispusă să rămână dacă FCSB nu-i statisface pretențiile salariale. Compagno are un salariu de 7 mii de euro pe lună în capitala Olteniei.

Dică îl așteaptă cu brațele deschise pe Compagno

Compagno este atacantul de care Dică are mare nevoie. Înalt, puternic, cu simțul porții și curajos, italianul l-ar putea lăasa oe bancă pe Rusu. Atacantul adus de la Mioveni a muncit mult, dar nu a avut realizări deosebute de la transferul său de acum 3 săptămâni. Dică știe că italianul crescut de Palermo poate aduce un plus atacului său.
”Dacă se aduce un atacant, zâmbesc. Am mai spus-o, e un jucător bun, a arătat-o la Craiova când i-a ajutat și în Liga 2 și în Liga 1, a avut un impact bun în primul eșalon și încă îl are.Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Când vine la antrenament, atunci da, putem spune", a declarat Dică înaintea meciului pe care FCSB îl va juca în această etapă cu Hermannstadt.
Citește și:

După Compagno, Dică îl vrea și pe Boli

FCSB caută întăriri pe mai multe posturi. Un fundaș central este necesar, iar FCSB a pus ochii pe Kevin Boli. Francezul care a fost la CFR Cluj este dorit înapoi de Dan Petrescu, iar Botoșaniul poate încasa o sumă bună din această licitație.
”Pe Boli îl știți și voi, pentru că a jucat mult timp în România. Este un jucător interesant pentru noi, vom vedea”, a spus Dică.
Cine câștigă titlul de campioană în România?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo