Nicolae Dică a anunțat la conferința de presă de dinaintea meciului cu CS Mioveni că Florinel Coman a suferit o ruptură musculară în partida cu Dunajska Streda și va lipsi apriximativ 5-6 săptămâni. Atacantul avusese evoluții lăudabile de când Dică a venit la cârma echipei și fusese responsabilizat cu baderola de căpitan odată cu plecarea lui Tănase.
În aceste condiții, FCSB va avea un alt căpitan în următoarea lună și jumătate, iar acesta va fi Octavian Popescu. Dică a făcut anunțul, spunând că a doua variantă este Darius Olaru, iar dacă niciunul dintre cei doi nu se va afla pe teren se va mai gândi pe cine va numi căpitan.
"Octavian Popescu este al doilea și Olaru este al treilea. Dacă nu va fi niciunul dintre ei mă gândesc pe cine voi pune. Dacă i-am dat banderola, înseamnă că e pregătit. Tot pe Tănase l-am numit și eu căpitan când am fost data trecută aici", a spus Dică, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
ACUM O ORĂ
Citește și:

Dică își asumă o parte din vină pentru accidentarea lui Coman

În momentul în care a anunțat accidentarea lui Florinel Coman, Dică a recunoscut că are și el o parte din vină pentru că s-a ajuns aici, deoarece l-a forțat prea mult pe atacant la ultimele partide, folosindu-l atât în campionat cât și în Conference League.
"A avut aceste accidentări şi înainte. Poate şi eu că din dorinţa de a-i da minute, a-i da încredere, l-am lăsat şi a jucat 89 de minute în Europa (n.r. returul cu Saburtalo Tbilisi), apoi tot jocul cu Craiova. Din dorinţa de a-i da ritm l-am forţat… l-am băgat în Europa pentru că eu credeam că poate să joace din 3 în 3 zile. Asta e, se poate întâmpla", a explicat Dică.
În condițiile date, e clar că Florinel Coman va rata returul cu Dunajska Streda, dar și eventualele partide din play-off-ul Conference League. Dacă timpul de absență estimat de Dică se va confirma, Coman va lipsi și în 7 meciuri de campionat, cele mai importante fiind cele cu Farul (31 august) și CFR Cluj (3 septembrie).
Dacă recuperarea va decurge fără complicații, Coman ar putea reveni pe teren după pauza competițională dedicată echipelor naționale din luna septembrie, când FCSB va disputa un alt meci important, cu Universitatea Craiova.
Romanian Liga I
Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă! Sefer a reușit dubla în meciul cu FC Argeș
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Care este starea lui Ovidiu Popescu, accidentat în meciul cu CS Mioveni! Cel mai dur scenariu
ACUM O ZI