FCSB are un start foarte slab de sezon în campionatul României. Roș-albaștrii sunt, după 9 meciuri, pe locul 14, având doar 8 puncte acumulate în urma unei victorii și a cinci rezultate de egalitate.
Nicolae Dică a vorbit despre parcursul echipei sale în SuperLigă. Antrenorul vicecampioanei României s-a declarat dezamăgit de rezultatele modeste și a explicat motivele pentru care FCSB nu a reușit decât o victorie în campionat. Dică a dezvăluit și ce le spune jucătorilor pentru a-i motiva.
"Singura explicație ar fi că am jucat din 3 în 3 zile și sunt foarte mulți jucători noi. Jucătorii care sunt acum în lot, în afară de Coman, care a mai jucat din 3 în 3 zile... nu mai este niciunul în situația asta. Eu nu vreau să-mi caut un alibi.
Romanian Liga I
FCSB și CFR Cluj, doar în deplasare în Cupa României! Programul granzilor în grupele competiției
ACUM 15 ORE
Trebuia să arătăm mai bine în campionat. Nu maxim de puncte, dar cu siguranță mai multe puncte. Asta e dezamăgirea mea, că nu am reușit să câștigăm jocurile. Am pierdut doar trei din nouă, dar nu am câștigat.
Nu reușim să câștigăm doar dacă intrăm pe teren și ne numim Steaua, asta le spun jucătorilor. Am jucat cu West Ham, care are buget de 300-400 de milioane și s-au chinuit cu noi. Le-am pus mari probleme. Asta ce înseamnă, că trebuia să ne bată cu 6-0?", a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.
Citește și:

Nicolae Dică: "În campionat e diferit!"

De asemenea, tehnicianul celor de la FCSB a comentat și tactica pe care s-a gândit să o folosească pentru a trece cu echipa de această perioadă slabă.
"M-am gândit la treaba asta. Da, normal, să fim mai precauți. Antrenând treaba asta, cum am făcut în Europa, în Europa am făcut-o. Am stat în zona medie, cu atacantul la mijlocul terenului. De multe ori ne-a reușit treaba asta, în Europa, în campionat e diferit", a mai spus Dică.
FCSB este pe locul 14 în clasamentul SuperLigii, dar are două meciuri mai puțin disputate decât majoritatea echipelor. În următoarea etapă, roș-albaștrii vor primi vizita celor de la FC Argeș, pe 2 octombrie, de la ora 21:00.
PE CE LOC TERMINĂ FCSB SEZONUL 2022/23 AL SUPERLIGII?
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
27/09/2022 LA 11:42
Romanian Liga I
FCSB se transformă! Cum va arăta primul 11 al lui Dică. Numele importante care rămân pe bancă
26/09/2022 LA 15:07