Chiar dacă etapa a doua din prima ligă de fotbal profesionistă din România este în plină desfășurare, unele echipe din Superligă se gândesc deja la schimbarea antrenorilor. Potrivit playsport.ro, printre aceste echipe se numără CS Mioveni, ultima clasată din România.
Mioveni a început sezonul cu două înfrângeri (0-3 la Hermmanstadt și 0-2 acasă, cu Farul), iar conducerea echipei se gândește deja la un înlocuitor pentru Alexandru Pelici.
Potrivit sursei mai sus menționate, Nicolae Dică se numără printre posibilii înlocuitori ai lui Pelici. Dică nu a mai antrenat în prima ligă din decembrie 2018, atunci când s-a aflat pe banca celor de la FCSB. Ulterior, Nicoale Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională, iar acum este liber de contract.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a intrat în rol la Craiova! Prima decizie importantă pe care a luat-o antrenorul
ACUM 4 ORE
Citește și:

Conducerea din Mioveni nu neagă posibila venire a lui Dică, dar nici nu o confirmă

După rezultatele din primele două etape, conducerea celor de la CS Mioveni are programate mai multe întâlniri, pentru a se stabili mai multe detalii legate de viitorul echipei. Întrebat despre posibila venire a lui Dică la Mioveni, primarul orașului nu a vrut să dezvolte acest subiect:
"Săptămâna viitoare sunt programate mai multe întâlniri. Părerea mea, însă vreau să subliniez că e vorba de o părere personală, este că trebuie să așteptăm și următoarele două jocuri, cu CFR Cluj, respectiv FCSB.
E adevărat că rezultatul de la Mediaș (n.r. 0-3 cu Hermannstadt) a fost deranjant, iar cu Farul a existat o manieră ciudată de arbitraj. Eu nu am înțeles cum VAR-ul este interpretabil, pentru unii într-un fel, pentru alții altfel. Foarte ciudat, însă nu vreau să intru în subiect.
E adevărat, să pierdem de o așa manieră cu Sibiul, o formație nouă în primul eșalon, e deranjant. Vor fi două ședințe, la club și cu cei din Consiliul Local și, probabil, vor exista și decizii, pentru că atitudinea a lăsat de dorit. Cât despre Dică, nici nu confirm, nici nu infirm", a declarat primarul Ion Georgescu, pentru sursa mai sus menționată.
Fără gol marcat în primele două etape, startul de sezon al celor de la CS Mioveni le dă mari emoții în ceea ce privește menținerea în prima ligă a României. Nici programul nu le surâde celor de la Mioveni, care vor avea parte de partide extrem de dificile în următoarele trei etape.
Mai întâi, CS Mioveni se va deplasa la Cluj pentru partida cu CFR din etapa a treia, pentru ca în etapa cu numărul patru să primească vizita celor de la FCSB. În etapa a cincea, CS Mioveni va avea parte de o nouă deplasare complicată, pe Ion Oblemenco, contra Universității Craiova, existând șanse foarte mari ca echipa din Mioveni să rămână fără punct în clasament după primele cinci etape din campionat.
Romanian Liga I
Rădoi a făcut trimitere la Guardiola când a vorbit despre obiectivele Craiovei! Ce vrea să schimbe
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
FCSB a primit o veste cumplită! Ovidiu Popescu va lipsi o perioadă îndelungată de pe teren
ACUM 7 ORE