Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică are 5 absenți înainte de meciul cu FC Argeș! Ce a spus antrenorul celor de la FCSB despre duel

Bianca Dumitru

Publicat 01/10/2022 la 16:41 GMT+3

FCSB o va înfrunta duminică seară, de la ora 21:30, pe FC Argeș, într-un meci din a 12-a etapă a SuperLigii. Înaintea partidei, Nicolae Dică a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă și despre echipa din Trivale, pentru care a evoluat timp de 4 sezoane.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

FCSB și FC Argeș se vor înfrunta duminică seară, de la ora 21:30, într-un meci din a 12-a etapă a SuperLigii. Înaintea partidei, roș-albaștrii sunt pe locul 14 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce piteștenii ocupă locul 11, cu 13 puncte.
Antrenorul vicecampioanei României a comentat duelul care va avea loc pe Arena Națională. Nicolae Dică a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă, spunând că pe lângă Iulian Cristea, Ovidiu Popescu și Adrian Șut, nu va putea conta nici pe Risto Radunovic și, probabil, nici pe Ianis Stoica.
"Într-adevăr, Radunovic a venit cu o problemă de la echipa națională. A fost schimbat în minutul 26 și are o ruptură. Ianis Stoica a venit cu unele probleme, două zile nu s-a antrenat, dar astăzi a făcut-o.
În rest, ceilalți nu au probleme. Cu cei vechi mai așteptăm. Cu Cristea, cu Ovidiu Popescu, Șut. Sunt învățat cu lucrurile astea, ne-au mai lipsit jucători", a declarat Nicolae Dică.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Citește și:

Dică: "E un meci special pentru mine"

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și despre cât de special este meciul de duminică seară pentru el, datorită faptului că înainte de a se transfera la Steaua, a jucat timp de 4 ani la FC Argeș.
"Întâlnim o echipă bună, o echipă care a jucat play-off anul trecut. O cunosc foarte bine, am urmărit majoritatea meciurilor, mai ales de acasă, le-am văzut live și sunt o echipă cu jucători cu mare experiență, chiar dacă sunt mulți străini, au evoluat mult timp în Liga 1.
Sunt o echipă care pe contraatac sunt buni, care pe fazele fixe, iar sunt buni. Anul trecut au fost organizați foarte bine din punct de vedere defensiv, anul acesta am văzut câteva probleme, dar sunt o echipă bună și ne așteaptă o partidă foarte grea.
Este un meci special pentru mine, pentru că la FC Argeș am petrecut jumătate din viața mea. Este clubul care mi-a dat șansa să joc în Liga 1 și voi mulțumi acestui club toată viața mea. Antrenorului care m-a promovat, domnul Bondea, care m-a aruncat în Liga 1. Nu am cum să uit acest club și de unde am plecat", a adăugat Dică.
Partida dintre FCSB și FC Argeș este programată duminică seară, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo