Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică face haz de necaz, după FCSB – UTA Arad 2-1: "Doar cu Silkeborg am fost liniștit!"

Irina Aldea

Publicat 16/10/2022 la 23:09 GMT+3

Nicolae Dică a glumit la interviul de după meciul FCSB – UTA Arad 2-1 spunând că doar la dubla cu Silkeborg, scor 0-10, a fost liniștit. De asemenea, antrenorul FCSB-ului și-a criticat jucătorii pentru că ratează prea mult.

Nicolae Dică

Credit imagine: Getty Images

FCSB a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-1 (1-0), duminică, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Darius Olaru a deschis scorul cu un şut de la 22 de metri (16), iar Andrea Compagno a înscris al doilea gol al gazdelor (88 - penalty), după un henţ comis în propriul careu de Marko Vukcevic.
Golul de onoare al arădenilor a fost semnat de Claudiu Keşeru (90+1), acesta fiind primul pentru fostul jucător al FCSB-ului pentru formaţia arădeană. FCSB a mai avut ocazii de gol prin Compagno (22 - bară), Andrei Cordea (35), Florinel Coman (51 - bară, 66), Răzvan Oaidă (68), Olaru (90+4). Nicolae Dică nu i-a iertat pentru aceștia pentru că nu au concretizat șansele avute.
CITEȘTE ȘI:

Ce a spus Nicolae Dică după FCSB – UTA Arad 2-1

"Este important că am câștigat jocul, din păcate marcăm puțin din ocazii. Este puțin să marcăm din două goluri din șapte ocazii. Trebuia să marcăm 4-5 goluri. Ca deobicei, le-am făcut cadou un gol, am primit gol din nimic, nu înțeleg cum putem să facem greșeli așa mari. Important e că am câștigat, felicitări băieților că au avut reacție după înfrângerea din Europa. N-am trăit niciun meci linișit, făcând o glumă, am fost liniștit doar la meciurile din Europa cu Silkeborg.
Facem exerciții de finalizare, dacă nu mă înșel, suntem a patra echipă din campionat la golurile marcate. La finalizare trebuie să fim mai răi, în loc de 15-20 de minute, facem 40 de minute finalizare. Eu am spus la conferință că antrenamentele sunt filmate, sunt notate, o să vă dau să vedeti cât se antrenează băieții. Ce să fac? Vreti să mai intru din când în când pe teren?
Darius face un efort foarte mare, aleargă foarte mult, astăzi a marcat, sper să aibă aceeași atitudine ca până acum. El și-a mai creat ocazii la jocurile dinainte. Dulca, Bouhenna și Rusu sunt în lot. Trebuie să iau 20 în lot, eu am 35 în lot. Când voi avea nevoie de ei, vor evolua. În Cupa României, jucătorii trebuie să dea totul, voi menaja jucători. Ne interesează, sunt 35 de jucători și trebuie să demonstreze toți", a spus Nicolae Dică pentru Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo