Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, impresionat de unul dintre transferurile făcute în vară de FCSB! "Sunt din ce în ce mai puțini ca el"

Bianca Dumitru

Publicat 23/09/2022 la 16:41 GMT+3

FCSB l-a transferat în această vară, printre alții, pe David Miculescu. Nicolae Dică a vorbit despre cum s-a integrat fotbalistul de 21 de ani în lotul său și despre calitățile cu care l-a încântat.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a făcut mai multe transferuri importante în această vară. Unul dintre jucătorii ajunși sub comanda lui Nicolae Dică este David Miculescu, în schimbul căruia roș-albaștrii au plătit 1,7 milioane de euro.
Antrenorul vicecampioanei României a vorbit despre cum s-a acomodat fostul jucător al celor de la UTA Arad la FCSB. Dică a explicat și care sunt calitățile care îi plac la fotbalistul de 21 de ani, care a fost titular în 6 partide de la transfer.
"E un jucător tânăr, are 21 de ani. S-a integrat bine la echipă, e și un tip mai tăcut de felul lui, dar la antrenamente se implică. A avut și momente bune, când a marcat. Se vede că are calitate și personalitate.
Cred că va deveni un jucător foarte bun și este un marcator, în orice poziție l-ai folosi. Asta îmi place la el și e un mare bonus. Sunt din ce în ce mai puțini jucători de genul lui. Cred că în zonele laterale e mai bun acum, dar cu timpul va deveni mai bun în centru", a declarat Nicolae Dică, la DigiSport.
David Miculescu a adunat 11 apariții în tricoul celor de la FCSB și a reușit două goluri, în remizele cu CS Mioveni și FC Voluntari, încheiate cu scorul de 1-1.
Citește și:

Nicolae Dică și-a făcut calculele pentru play-off

De asemenea, Nicolae Dică a analizat și situația din SuperLigă a echipei sale. Antrenorul a făcut un calcul rapid și a spus că, din punctul său de vedere, FCSB poate ajunge în play-off cu 12 victorii în cele 21 de meciuri rămase de jucat.
Roș-albaștrii au 8 puncte în acest moment și ar mai adăuga încă 36 de pe urma victoriilor de care vorbește Dică. Tehnicianul e convins că sunt necesare sub 45 de puncte pentru calificarea în play-off, dar vrea să fie sigur și să ajungă acolo fără emoții.
"Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii. Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.
Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte", a adăugat Nicolae Dică.
În următoarea etapă din SuperLigă, roș-albaștrii vor primi vizita celor de la FC Argeș, pe 2 octombrie, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo