Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, îngrijorat după victoria cu FC Argeș! Ce plănuiește pentru meciul din Conference League

Bianca Dumitru

Publicat 03/10/2022 la 00:25 GMT+3

FCSB a obținut, în această seară, a doua victorie din acest sezon al SuperLigii, învingând-o pe FC Argeș cu scorul de 3-2, într-un meci din a 12-a etapă a campionatului României. După meci, Nicolae Dică a vorbit despre prestația jucătorilor săi și despre duelul următor, din Conference League.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

FCSB s-a impus în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în fața celor de la FC Argeș, într-un meci din a 12-a etapă a SuperLigii. Roș-albaștrii au obținut astfel a doua victorie din acest sezon al campionatului României, grație golurilor marcate de Compagno și Cordea.
La finalul partidei, Nicolae Dică s-a arătat bucuros de faptul că echipa sa a obținut cele 3 puncte, dar totodată îngrijorat din cauza numărului mare de goluri încasate de roș-albaștri.
Tehnicianul vicecampioanei României a vorbit și despre debutul lui Billel Omrani, dar și despre prestația lui Andrea Compagno.
De asemenea, Nicolae Dică a dezvăluit și ce are de gând să facă la meciul din Conference League, competiție care nu reprezintă principalul său obiectiv la FCSB.
Citește și:

Dică, îngrijorat după victoria cu FC Argeș

"Am obținut o victorie importantă pentru noi, treceam prin momente dificile. Știam că vom avea un joc greu. FC Argeș a jucat anul trecut în play-off, are jucători de contraatac, de viteză.
Este important că am avut reacție chiar dacă am fost conduși și egalați. E un lucru pozitiv. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. Pot mult mai mult decât în seara aceasta. La capitolul negativ, am primit două goluri, dar din păcate se întâmplă ca adversarul să aibă niște execuții cu noi... Am văzut ce execuții au avut Garita și Calcan.
Mă îngrijorează golurile primite, lucrăm în antrenament. Dar suntem o echipă care merge peste adversar, care atacă. Este important să câștigăm duelurile unu contra unu. Vom încerca, vom munci la antrenament și sperăm ca în următoarele meciurile să îi dăm adversarului cât mai puține șanse.
Păcat că Omrani nu a reușit să marcheze la acea ocazie. Trebuie să avem răbdare cu el. Este un jucător care ne va ajuta. Andrea Compagno a arătat că este un jucător cu personalitate. Când vom câștiga, 2-3-4 jucători vor ieși în evidență.
Vor fi jucători care au evoluat mai puțin în Europa. Campionatul e mai important pentru noi. Sunt jucători care nu au evoluat o perioadă lungă. Trebuie să avem continuitate și să ne antrenăm 100% în fiecare zi", a declarat Nicolae Dică.
După această victorie, roș-albaștrii au urcat pentru moment pe locul 13 în clasament, cu 11 puncte, având însă două partide în minus față de majoritatea echipelor din campionat. În următoarea etapă a SuperLigii, FCSB va juca pe terenul celor de la Petrolul Ploiești.
Până la duelul din campionat, echipa lui Nicolae Dică o va înfrunta joi, de la ora 19:45, în deplasare, pe Silkeborg, într-un meci din a treia etapă a grupelor Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo