Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, nemulțumit după remiza dintre FCSB și CS Mioveni! Ce le-a reproșat jucătorilor săi

Bianca Dumitru

Actualizat 06/08/2022 la 21:52 GMT+3

FCSB nu a reușit să se impună nici în fața celor de la CS Mioveni și a rămas fără victorie în SuperLigă după 4 etape. După meci, Nicolae Dică a analizat prestația jucătorilor săi, explicând ce așteptări are de la echipa pe care a preluat-o recent.

Nicolae Dică (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB a obținut un nou rezultat de egalitate în SuperLigă, remizând în meciul din a patra etapă a campionatului, în deplasare pe terenul celor de la CS Mioveni.
Balaur a deschis scorul în minutul 26, iar Miculescu a reușit egalarea abia cu 15 minute înainte de final, roș-albaștrii fiind în continuare fără victorie în campionat, unde, după 4 etape, ocupă locul 11 în clasament, având doar 3 puncte.
La finalul partidei de la Mioveni, Nicolae Dică a vorbit despre prestația jucătorilor săi. Antrenorul vicecampioanei României s-a declarat nemulțumit de joc și le-a reproșat fotbaliștilor că nu au făcut ceea ce le-a cerut la antrenamente.
În plus, Dică a spus că vrea să poarte o discuție separată cu Joyskim Dawa, fiind supărat pe camerunez pentru cartonașele galbene încasate în ultimele 3 meciuri consecutive.
Citește și:

Nicolae Dică: "Doar noi puteam să luăm un gol așa"

"Ne așteptam să avem un joc greu, știam că Mioveniul este o echipă bună acasă. Nu am reușit să punem presiune, să avem o posesie mai rapidă. Am avut ocazii mari de a marca, dar am primit un gol cum doar noi puteam să-l luăm.
Ovidiu avea mingea, dar s-a accidentat, apoi Șut a ratat intervenția. În a doua repriză am încercat să punem presiune, am schimbat și sistemul de joc, am reușit să egalăm.
Le-am cerut să venim cu mingi la margine, să venim cu centrări, pentru că așa am și marcat, dar nu au făcut lucrul ăsta. Îmi doresc o circulație mai rapidă a mingii, să ne mișcăm mai mult în teren, asta îmi doresc.
Mă gândeam să-l bag pe Tamm atacant, dar am zis să schimb sistemul, să rămână Miculescu atacant, pentru că e marcator.
Am avut discuții cu Dawa și o să am în continuare, e un jucător agresiv, care atacă decisiv. Nu mai are 19 ani, ar trebui să știe deja, e greu să se schimbe acum, dar vom încerca să-l schimbăm, să nu mai facă atâtea atacuri agresive", a declarat Nicolae Dică.
Pentru FCSB urmează joi, de la ora 20:30, returul cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League, iar în următoarea etapă din SuperLigă, roș-albaștrii vor juca pe teren propriu cu Chindia Târgoviște.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo