Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, optimist înainte de meciul cu "U" Cluj! "Băieții s-au antrenat foarte bine"

Bianca Dumitru

Actualizat 30/10/2022 la 17:23 GMT+2

FCSB o va înfrunta luni seară, de la ora 21:00, pe Universitatea Cluj, într-un meci din a 16-a etapă a SuperLigii. Înaintea partidei, Nicolae Dică a vorbit despre ce așteptări are înaintea acestui duel și despre ce trebuie să facă jucătorii săi pentru a câștiga.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

FCSB se pregătește pentru meciul contra celor de la Universitatea Cluj, în etapa a 16-a din Liga 1, programat luni seară, de la ora 21:00.
Nicolae Dică a prefațat duelul, spunând că se așteaptă la un meci foarte dificil. Cu toate astea, antrenorul vicecampioanei României s-a arătat încrezător că echipa sa va reuși să obțină a cincea victorie consecutivă pentru a continua să urce în clasament.
În plus, tehnicianul le-a transmis mulțumiri suporterilor pentru sprijinul acordat în cele mai grele momente, dezvăluind că își dorește ca cei de la FCSB să îi facă fericiți prin rezultatele lor.
"Trebuie să fim pregătiți. Urmează un meci în campionat, un meci foarte important pentru noi. Am urcat în clasament, avem patru victorii consecutive în campionat și trebuie să reușim să câștigăm acest joc.
Din ce am văzut la antrenament, băieții s-au antrenat foarte bine, au încredere. Trebuie să aibă încredere pentru că venim după jocuri bune, am obținut rezultate pozitive și trebuie să mergem în continuare pe același drum.
Citește și:

Dică: "Trebuie să dăm totul pe teren"

Este foarte important pentru noi să câștigăm. Chiar dacă nu va fi ușor, trebuie să dăm totul, să avem o atitudine bună, să reușim să câștigăm jocul și să urcăm din nou în zona de play-off pentru că acesta este obiectivul nostru. Pentru astra trebuie să facem jocuri cât mai bune și să câștigăm în continuare.
Pentru ei nu este un joc de totul sau nimic, pentru că mai sunt multe jocuri de disputat, dar întâlnim o echipă bună. E o echipă cu jucători cu multă experiență la Liga 1, o echipă agresivă, mai ales pe teren propriu, foarte bine organizată defensiv, o echipă de contraatac, foarte bună la fazele fixe. De asta spun că ne așteaptă o echipă dificilă. Trebuie să fim concentrați și trebuie să dăm totul pe teren.
Băieții s-au antrenat foarte bine, sper să practice un joc bun, dacă vom face asta, cu siguranță vom avea rezultate pozitive. Le mulțumim suporterilor că sunt alături de noi.
Mă bucur că au fost alături de echipă în momentele dificile. Ne dorim să facem jocuri bune și să îi facem bucuroși, dar cel mai important este că au fost alături de noi. Avem nevoie de ei. Sunt suporteri care ne ajută în momentele dificile", a declarat Nicolae Dică.
Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB este programată luni, de la ora 21:00. Înaintea meciului din etapa a 16-a, ardelenii sunt pe locul 15 în clasament, cu doar 14 puncte, în timp ce roș-albaștrii ocupă locul 7, cu 20 de puncte.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo