Nicolae Dică, primele imagini după revenirea la FCSB! Cum a fost prezentat oficial de club

Bianca Dumitru

Actualizat 26/07/2022 la 20:44 GMT+3

FCSB trece printr-o perioadă de schimbare, în aceste zile Toni Petrea fiind înlocuit cu Nicolae Dică. Noul antrenor al roș-albaștrilor a fost prezentat oficial astăzi și a susținut primul antrenament, fiind publicate pe rețelele de socializare primele imagini cu el.

Nicolae Dică, la revenirea la FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB nu a obținut nicio victorie în primele 3 meciuri din sezonul 2022/23, iar clubul stă în aceste zile sub semnul schimbărilor. Cea mai importantă modificare a fost făcută pe banca tehnică, acolo unde Nicolae Dică i-a luat locul lui Toni Petrea.
Tehnicianul a fost prezentat oficial astăzi la FCSB, susținând ulterior primul său antrenament. Pe rețelele de socializare au apărut apoi primele imagini cu noul antrenor al roș-albaștrilor.
Oficialii vicecampioanei au publicat un colaj cu fotografii ale lui Dică din perioada în care era jucător al Stelei, dar și din primul său mandat ca tehnician al echipei din Berceni.
"Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin aceleași rezultate din primul mandat, în care a obținut cea mai rapidă calificare în primăvara europeană din istoria clubului!", au scris roș-albaștrii.
Citește și:

Cum arată staff-ul tehnic al celor de la FCSB

Nicolae Dică a primit "15 meciuri de libertate" de la conducere, înainte ca primul 11 și schimbările să se facă de la lojă. Probabil nu va fi vorba de așa ceva, fiind greu de crezut că antrenorul de la FCSB va avea dreptul să facă singur echipa de start, dar acesta este discursul servit presei.
În schimb, Dică a avut libertatea de a-și aduce secunzii. Astfel, el va colabora cu Viorel Tănase și George Mihai Cotiga, pe care i-a avut alături și în primul mandat la clubul roș-albastru.
Din staff-ul tehnic vor mai face parte alți oameni prezenți deja la club. Mihai Pintilii va fi și el secund, în timp ce Marius Popa va fi antrenorul cu portarii. Thomas Neubert, deși pe făraș, rămâne pentru moment să se ocupe de pregătirea fizică a fotbaliștilor.
În vârstă de 42 de ani, Nicolae Dică a mai fost la cârma celor de la FCSB un an și jumătate, în perioada iunie 2017 - decembrie 2018. A condus echipa în 81 de partide, având un bilanț de 46 de victorii, 19 egaluri și 16 înfrângeri.
Primul meci din noul mandat al antrenorului la FCSB este programat joi, de la ora 20:30. Returul cu FC Saburtalo Tbilisi, pe care roș-albaștrii sunt obligați să-l câștige pentru a evita eliminarea din turul 2 preliminar al Conference League, va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo