Articol scris de Dani Morar
FCSB se află pe locul 14 după 11 etape în Superligă, dar elevii lui Nicolae Dică au două meciuri mai puțin disputate. Chiar și așa, suporterilor nu le convine deloc ca echipa să se afle pe loc de baraj pentru menținerea în prima ligă și își doresc să vadă altceva.
Nicolae Dică a făcut un calcul rapid și a crede că FCSB poate ajunge în play-off cu 12 victorii în cele 21 de meciuri rămase de jucat. FCSB are 8 puncte în acest moment și ar mai adăuga 36 de pe urma victoriilor de care vorbește antrenorul. Tehnicianul e convins că sunt necesare sub 45 de puncte pentru calificarea în play-off, dar vrea să fie sigur și să ajungă acolo fără emoții.
Romanian Liga I
FCSB și CFR Cluj, doar în deplasare în Cupa României! Programul granzilor în grupele competiției
ACUM 16 ORE
"Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii. Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.
Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte", a spus Nicolae Dică, la Digi Sport.
Citește și:

FCSB are 12 jucători plecați la loturile naționale

FCSB a rămas fără 12 jucători în această perioadă, toți fiind convocați la echipele naționale, la diverse categorii de vârstă. Nicolae Dică lucrează cu cei pe care îi are la dispoziție, încercând să-i facă să câștige mai multă încredre, ceea ce i-ar ajuta enorm pe teren.
"Vom avea mai multe zile la dispoziție. Voi încerca să le dau încredere mai mare în ei, să aibă curaj mai mult. Cu ce vom face la antrenament, îmi doresc să putem reuși să trecem peste acest moment dificil. Avem încredere că putem face acest lucru", a mai transmis Nicolae Dică.
Pentru FCSB urmează o perioadă foarte încărcată după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. FC Argeș, Petrolul, UTA, Sepsi și U Cluj vor juca împotriva roș-albaștrilor în campionat în luna octombrie. Pe lângă aceste meciuri, Dică și compania vor disputa și 3 meciuri în grupele Conference League: dubla cu Silkeborg și returul cu Anderlecht.
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
27/09/2022 LA 11:42
Romanian Liga I
FCSB se transformă! Cum va arăta primul 11 al lui Dică. Numele importante care rămân pe bancă
26/09/2022 LA 15:07