Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ofertă de 1 milion de euro pentru un jucător de la FCSB! Unde este așteptat fotbalistul

Bianca Dumitru

Actualizat 24/10/2022 la 11:40 GMT+3

FCSB s-ar putea despărți în perioada de mercato din iarnă de Ianis Stoica. Fotbalistul, dorit la Universitatea Cluj, ar putea ajunge în Statele Unite, de unde roș-albaștrii au primit o ofertă pe numele lui.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB ar putea renunța în perioada de mercato de la începutul anului 2023 la Ianis Stoica. Conducerea roș-albaștrilor ar vrea să-l împrumute pe fotbalistul de 19 ani la Universitatea Cluj, alături de Denis Haruț.
În ultimele zile, însă, vicecampioana României a primit o ofertă importantă pe numele lui Stoica. Potrivit ProSport, un club din MLS, campionatul Statelor Unite ale Americii, este interesat în transferul românului.
Americanii sunt dispuși să plătească un milion de euro în schimbul lui Ianis Stoica, aceasta fiind și valoarea de piață a fotbalistului de 19 ani.
Rămâne de văzut dacă șefii celor de la FCSB vor accepta să-i dea drumul definitiv mijlocașului sau dacă vor opta pentru un împrumut.
Această variantă din urmă le dă șansa roș-albaștrilor de a-l recupera după câteva luni, poate într-o formă mai bună, ceea ce le-ar permite să-l folosească mai mult și să ceară o sumă mai mare în schimbul lui.
Citește și:

FCSB RENUNȚĂ LA 3 JUCĂTORI ÎN IARNĂ

După meciul cu UTA Arad din a 14-a etapă a SuperLigii, patronul celor de la FCSB a anunțat că 3 jucători vor fi lăsați să plece în iarnă, fiind vorba despre Rachid Bouhenna, Marco Dulca și Bogdan Rusu. Dacă aceștia nu își vor găsi echipă sau nu vor dori să plece, vor putea rămâne la FCSB, dar nu vor mai prinde lotul.
În ceea ce-l privește pe Răzvan Oaidă, oficialul vicecampioanei României a spus că acesta este un fotbalist util pentru echipă, care aduce un plus de siguranță, așa că va fi păstrat.
Conducerea roș-albaștrilor a vorbit, în această dimineață, la Pro Arena și despre meciul cu UTA Arad. Patronul FCSB-ului s-a arătat nemulțumit de prestația lui Billel Omrani, despre care a spus că nu ar mai arăta la fel de bine cum o făcea când era la CFR.
Pentru FCSB urmează în această seară, de la ora 21:00, duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, contând pentru a 15-a etapă a SuperLigii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo