Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ofertă de 5 milioane de euro pentru cel mai curtat jucător de la FCSB! Ce soluții are Dică dacă transferul se va face

Bianca Dumitru

Publicat 10/08/2022 la 10:51 GMT+3

FCSB s-a despărțit în această vară de mai mulți jucători importanți, cum ar fi Andrei Miron, Valentin Gheorghe și Florin Tănase. Un alt fotbalist din lotul lui Nicolae Dică pe urmele căruia se află cluburi din Europa este Ștefan Târnovanu.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a rămas în perioada de mercato din această vară fără mai mulți jucători care au avut un rol important în echipă cel puțin în ultimul sezon. Printre aceștia se remarcă Andrei Miron, Paulo Vinicius, Valentin Gheorghe și Florin Tănase.
Vicecampioana României are acum oferte pentru Ștefan Târnovanu, care s-a remarcat drept titularul din poarta FCSB-ului încă de la finalul sezonului trecut, profitând de câteva gafe ale lui Andrei Vlad.
Tânărul goalkeeper este într-o formă foarte bună și a avut intervenții decisive pentru roș-albaștri, conducerea clubului anunțând săptămâna trecută că fotbalistul de 22 de ani este dorit de două echipe din Portugalia și Franța, una dintre ele făcând deja o ofertă de 5 milioane de euro.
Se pare că o posibilă plecare a lui Ștefan Târnovanu nu îl sperie pe Nicolae Dică. Antrenorul ar fi găsit deja o soluție pentru cazul în care va trebui să facă o schimbare în echipă. Tehnicianul a anunțat înainte de meciul cu CS Mioveni, din a patra etapă a SuperLigii, că Andrei Vlad este pregătit să fie din nou titularul celor de la FCSB.
"Orice jucător trebuie să fie pregătit. Asta le transmit fotbaliștilor. Că intră 5 minute, 10 minute, 90 de minute, orice jucător trebuie să fie pregătit oricând. Să fie pregătit să intre. Andrei Vlad se antrenează normal, este un jucător profesionist.
Este normal să fie dezamăgit sau supărat că nu apără, nu ar fi normal dacă nu ar fi supărat. Nu arată acest lucru, dar este clar că e supărat. Se antrenează 100% în fiecare zi și își așteaptă momentul. Cum Târnovanu și-a așteptat momentul, așa face și el acum. Dacă el va intra pe teren și va da totul, nu va mai ieși din echipă", a declarat Nicolae Dică.
Citește și:

FCSB a rămas fără Ovidiu Popescu până în 2023

FCSB are un start ratat de sezon, cel puțin în campionat. Echipa lui Dică are doar 3 puncte după 4 etape, dar problemele roș-albaștrilor nu se rezumă doar la acest lucru, deoarece accidentările unor jucători importanți îi dau mari bătăi de cap antrenorului.
Dacă Florinel Coman și-a revenit "miraculos" și ar putea intra pe teren chiar la returul cu Dunajska Streda, sezonul pare unul compromis pentru Ovidiu Popescu.
Fundașul dreapta s-a accidentat în duelul cu CS Mioveni, chiar la faza la care formația argeșeană a deschis scorul. Din păcate, temerile oficialilor s-au adeverit, iar jucătorul de 28 de ani a suferit o accidentare care-l va ține departe de teren până în 2023.
Conform GSP, RMN-ul efectuat zilele trecute a confirmat că grefa aplicată la o accidentare mai veche s-a rupt, ceea ce înseamnă că actuala leziune este mai gravă decât cea propriu-zisă. Concret, Popescu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în 2018, care l-a ținut pe tușă câteva luni bune.
Același lucru se va întâmpla și acum. fotbalistul urmând a fi operat din nou în zilele următoare. Popescu ar putea reveni pe teren abia prin februarie-martie 2023, dar după o pauză atât de lungă e greu de crezut că va juca prea mult, mai ales că în perioada respectivă vor avea loc cele mai importante meciuri ale sezonului. Astfel, această stagiune este aproape terminată pentru fotbalist, iar pentru Dică acest lucru este crunt.
Ovidiu Popescu este un jucător polivalent, care poate juca aproape pe orice post în defensivă și la mijlocul terenului, deci pierderea sa este una considerabilă. Evident, vicecampioana României are timp suficient să aducă un alt jucător până la finalul perioadei de mercato, astfel încât Dică să fie acoperit.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo