Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Dorința lui Mutu, îndeplinită! Luckassen a semnat cu Rapid: "Vrem calificarea în play-off!"

Irina Aldea

Publicat 12/09/2022 la 18:13 GMT+3

FC Rapid a anunţat, luni, că a perfectat achiziţia atacantului olandez Kevin Luckassen, în vârstă de 29 de ani, care a venit liber de contract.

Kevin Luckassen

Credit imagine: facebook

Jucătorul olandez a afirmat că îşi doreşte calificarea în play-off-ul Superligii alături de noua sa echipă: "Sunt foarte fericit să fiu aici. Ştiu că Rapid este un club mare, cu unii dintre cei mai frumoşi fani din România. Am văzut suporterii, sunt fanatici, e o atmosferă nebună. Am vorbit cu o parte dintre băieţii de aici, îi cunosc foarte bine. Atunci când Rapid şi-a arătat interesul pentru mine mi-am dorit să vin să joc pentru Rapid, e o echipă minunată. Este important să ne menţinem la nivelul la care suntem, să ne calificăm în play-off, iar acolo nu ştii niciodată ce se poate întâmpla", a spus olandezul pentru fcrapid.ro.
Crescut la juniorii lui AZ Alkmaar, Kevin Luckassen a debutat în fotbalul mare la Ross County, în prima ligă scoţiană, unde a stat jumătate de sezon. Apoi, olandezul s-a transferat la Slovan Liberec, unde a evoluat timp trei ani. După experienţe la St. Polten (Austria), Northampton (Anglia) şi Almere Omniworld (Olanda), atacantul născut la Eindhoven a ajuns în România. Sezonul bun de la Politehnica Iaşi l-a adus în atenţia lui Gheorghe Hagi, acesta transferându-l la Viitorul Constanţa, fiind ulterior achiziţionat de Kayserispor pentru 800.000 de euro.
CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu are atacant la Rapid, pe Kevin Luckassen

Luckassen nu a reuşit să se acomodeze în Superliga turcă, iar după 14 meciuri jucate pentru Kayserispor, a fost împrumutat la Sepsi OSK. În sezonul trecut al ligii 1, Luckassen a jucat 27 de meciuri, în care a marcat de 6 ori, două goluri fiind înscrise chiar în poarta Rapidului, într-un 2-2, la Sf. Gheorghe.
Rămas liber de contract din vară, după expirarea contractului cu Kayserispor, Kevin a semnat un contract pe un sezon cu Rapid. Luckassen are în palmares o Cupă a Olandei, cu Alkmaar, o Cupă a României, cu Sepsi OSK, o Cupă şi o Supercupă a Cehiei, cu Liberec. Noul atacant al Rapidului a evoluat şi pentru naţionalele U19 (3/2) şi U18 (2/0) ale Olandei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo