Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Omrani, un transfer neinspirat al FCSB-ului?! "Îi ia locul unui Miculescu mai tânăr, mai dotat"

Bianca Dumitru

Publicat 05/10/2022 la 11:01 GMT+3

Billel Omrani a debutat în weekend la FCSB, în duelul cu FC Argeș, în care a jucat o repriză. Cornel Dinu a analizat transferul făcut de roș-albaștri, spunând că nu a fost o decizie prea inspirată, Nicolae Dică având în lot alți atacanți mai tineri care ar merita să joace.

Billel Omrani (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB l-a transferat în perioada de mercato de la începutul acestui sezon, printre alții, pe Billel Omrani, fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj.
Atacantul și-a făcut debutul în weekend, în duelul cu FC Argeș, din a 12-a etapă a SuperLigii, când a jucat o repriză, având și o ocazie de a marca, în minutul 22, când a lovit bara.
Transferul algerianului a fost comentat de Cornel Dinu, care nu s-a dovedit prea încântat de această mutare. Fostul fotbalist și antrenor este de părere că FCSB nu a fost prea inspirată atunci când l-a adus pe Omrani în lotul lui Nicolae Dică.
Dinu crede că vicecampioana României avea deja alți jucători care și-ar fi putut aduce contribuția în plan ofensiv, jucători mai tineri și cu un potențial mai mare, dând exemplul lui David Miculescu.
"FCSB își permite să vină mereu cu noutăți, Omrani dovedindu-se, însă, ca și la Cluj ades, mai mult 'băiat reușit într-un club de noapte' decât mult-căutatul golgheter. Păcat că-i e forțat să fie ce nu poate fi și îi uzurpă locul unui Miculescu mai tânăr, mai dotat, mai curat... marcator.
FCSB joacă încă sub valoarea numelor titulare, cu o bancă de rezerve care ar avea loc în oricare prim '11' din SuperLigă. Nicolae Dică pare încă neînțeles de jucătorii săi, care dau impresia că joacă la întâmplare, ghidându-se doar după instinctul și talentul de fotbaliști.
Să vedem cât mai are patronul răbdare cu nerăbdarea de a-și vedea... banii jucând fără probleme și emoții cu orice echipă din 'țarcul' mioritic", a punctat Cornel Dinu, potrivit Fanatik.
Citește și:

Omrani, încântat după debutul la FCSB

Billel Omrani a avut o bară în meciul său de debut la FCSB și la final și-a analizat prestația. Algerianul a admis că trebuie să ia lucrurile treptat, pentru a se adapta și a cerut răbdare, mai ales că vine după o perioadă în care a slăbit mult.
"Am fost fericit să debutez. Am vrut să demonstrez. Am ratat o ocazie de gol. E importantă victoria noastră. Am avut emoții. Este un club mare, un stadion extraordinar, un public extraordinar, toată echipă e frumoasă. A fost bine. Am nevoie de mai mult timp, acum sunt bine. E primul meci, am câștigat, sunt fericit și sper să câștigăm fiecare meci.
A fost bine să joc 45 de minute. E mai bine să o iau pas cu pas. Acum mă simt foarte bine, am slăbit mult, încă e nevoie să slăbesc puțin. Mă simt bine. Lucrez foarte mult cu preparatorul fizic. E bine că am câștigat pentru încrederea noastră să câștigam. Trebuie să câștigăm fiecare meci și să fim pe loc de play-off", a declarat vârful de la FCSB.
Pentru FCSB urmează joi seară, de la ora 19:45, duelul cu Silkeborg, din a treia etapă a grupelor Conference League. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe site-ul nostru Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo