Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Papură era favorit, dar Rotaru a găsit alt interimar la Craiova! 3 favoriți pentru postul de antrenor principal

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/12/2022 la 12:56 GMT+2

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după demisia lui Mirel Rădoi, iar Mihai Rotaru s-a mișcat repede și a anunțat cine va sta pe banca echipei până la finalul anului. Corneliu Papură era favorit pentru acest post, însă Dragoș Bon și Ionuț Stancu vor fi cei care vor pregăti echipa.

Papura

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu FC Argeș din Cupa României, iar Mihai Rotaru a fost pus în poziția de a găsi un înlocuitor până la finalul anului. Corneliu Papură era mare favorit pentru postul de interimar, însă patronul oltenilor a avut alte planuri și a nominalizat alte nume pentru a se ocupa de pregătirea echipei.
Dragoș Bon și Ionuț Stancu sunt cei doi care se vor ocupa de jucătorii Universității până la finalul anului, atunci când Rotaru speră că va aduce un antrenor cu nume. Ambii sunt apropiați ai clubului din oltenia și s-au mai ocupat de antrenamente și pregătirea meciurilor în 2021, înlocuindu-l chiar pe Corneliu Papură.
"(N.r. – Despre Mirel Rădoi) Am încheiat capitolul acesta în viața Universității Craiova. Dragoș Bon și Ionuț Stancu vor pregăti echipa în ultimele două meciuri. Acum suntem la nivel de decizii, organizare și muncă.
Am spus aseară ce am avut de spus. Ar fi o greșeală să mai vorbesc. Am avut o ședință cu jucătorii, am avut o ședință cu noul staff. Obiectivul e să facem 6 puncte în aceste ultime două meciuri. Băieții și staff-ul sunt siguri că putem lua cele 6 puncte", a spus Mihai Rotaru, pentru sport.ro.
Citește și:

Universitatea Craiova, între Marius Șumudică, Laurențiu Reghecmpf și un antrenor străin

Deși s-a scris că Marius Șumudică se află în fruntea listei pentru a prelua banca Universității, Rotaru ar putea angaja un antrenor străin. Șumi se află sub contract cu Al-Raed, dar relația de prietenie cu patronul echipei din România ar putea fi un factor decisiv în luarea unei decizii.
Mihai Rotaru a anunțat că are pe listă 3 antrenori, toți fiind sub contract cu alte echipe în acest moment. Laurențiu Reghecampf reprezintă și el o variantă, însă tehnicianul o conduce în continuare pe Neftchi Baku. Din spusele oficialului oltenilor reiese faptul că acesta ar prefera aducerea unui antrenor străin, însă nu se grăbește în luarea deciziei.
"Nu e ușor să afli la 12 noaptea că își dă antrenorul demisia, nu te sună nimeni. Antrenorul nu spune măcar “Mulțumesc!”. Rădoi a avut susținerea mea la maxim!
Am un plan. Când ți-a plecat antrenorul, trebuie să preia echipa unul dintre secunzi. Am un plan făcut și pentru perioada imediat următoare. Nu poți să aduci un antrenor astăzi și care să pregătească echipa în următorii doi ani. Deci vor fi două etape, am planul făcut. Știu care sunt pașii, nu știu dacă o să-mi iasă. Știu variantele numărul 1, 2 și 3 de antrenori.
(n.r. – varianta Laurențiu Reghecampf) Nu pot să discut despre un antrenor care este sub contract. Absolut toți antrenorii pe care îi vizez sunt sub contract. Doar să intre în Top 3 antrenori străini fără contract. Pentru că nouă ne-a mers bine, de-a lungul timpului, cu antrenori străini", a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo