Articol scris de Dani Morar
Mirel Rădoi a fost instalat oficial în funcția de antrenor la Universitatea Craiova. Fostul selecționer va debuta pe banca oltenilor în meciul din Conference League, cu Zoria Luhansk. Formația din Bănie are de întors un 0-1 din meciul tur, iar aportul fanilor poate fi decisiv. Rădoi îi va primi înapoi la antrenamente pe Dan Nistor și Ionuț Vînă pentru a vedea cum decurg lucrurile și va lua o decizie abia apoi.
"Dan Nistor și Ionuț Vînă vor fi în programul echipei. Vreau să am toți jucătorii la dispoziție. Vom avea discuții și în funcție de ce va fi la antrenamente, vom decide", a spus noul tehnician al Craiovei, citat de digisport.ro.
Fotbal
Edi Iordănescu a decis! Cine este fundașul care îi ia locul lui Vlad Chiricheș în lotul României
19/09/2022 LA 11:33
Astfel, după ce s-a vorbit mult de venirea lui Nistor la FCSB, transferul pare să nu mai aibă vreo șansă să se realizeze în această vară. Dat ca și venit la formația bucureșteană datorită realației de prietenie cu Mihai Pintilii, Nistor poate continua la olteni dacă îl va convinge pe Mirel Rădoi.
Citește și:

Ce obiective are Rădoi la Craiova

Cu jocuri slabe atât în campionat, cât și în Europa, Rădoi vrea să schimbe atitudinea jucătorilor. Antrenorul își dorește să intre în lupta la titlu, dar nu garantează că poate să și cucerească trofeul.
"Nu are nimeni bagheta magică. Nici chiar Guardiola, cu peste un miliard de euro, n-a reușit să câștige UEFA Champions League.
În momentul de față, e prematur să vorbim de obiective mărețe, echipa e pe locul 9. Primul lucru important e să ne calificăm în grupele Conference. Apoi ca obiectiv intermediar va fi calificarea în play-off.
Nu pot garanta că vom câștiga campionatul și nu cred că poate să garanteze cineva. E ceva virtual, care nu e palpabil. Muncim, dar eu nu pot să promit asta. Aștept o schimbare de atitudine, e singurul lucru pe care îl putem face într-o perioadă atât de scurtă", a mai declarat Rădoi la conferința de presă.
Principalul obiectiv rămâne așadar calificarea în grupele Conference League, ceea ce ar aduce minim 3 milioane de euro la club. Returul de joi este foarte greu însă și totul se leagă de meciul cu Zoria, fanii punându-și toate speranțele noul antrenor pentru o întoarcere de scor.
Romanian Liga I
Florin Răducioiu dă de pământ cu FCSB-ul lui Nicolae Dică după eșecul de pe terenul Craiovei
19/09/2022 LA 09:04
Romanian Liga I
FCSB, pe toboganul din SuperLigă! Cu o singură victorie în 9 meciuri, Dică are nevoie de un reset
19/09/2022 LA 06:07