Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răducioiu nu crede în șansele CFR-ului la titlu! Cine e favorita fostului fotbalist: "Este anul lor"

Bianca Dumitru

Publicat 24/10/2022 la 12:49 GMT+3

Farul Constanța, Rapid și CFR Cluj sunt pe podiumul SuperLigii, la jumătatea sezonului regulat. Florin Răducioiu a analizat lupta pentru titlu, explicând care sunt avantajele echipei lui Gică Hagi în fața actualei campioane a României.

Farul - CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Farul Constanța, Rapid și CFR Cluj sunt echipele care ocupă, în acest moment, primele 3 locuri ale clasamentului din SuperLigă. Formația lui Gică Hagi are 34 de puncte, giuleștenii au 29 de puncte, iar echipa lui Dan Petrescu are 28 de puncte.
Trebuie menționat, însă, că actuala campioană a României are două meciuri mai puțin disputate, în urma cărora, dacă ar câștiga, ar ajunge la egalitate de puncte cu Farul.
La jumătatea sezonului regulat din SuperLigă, Florin Răducioiu a comentat lupta pentru titlu. Fostul fotbalist a spus că, în opinia sa, echipa lui Hagi se va impune în această stagiune, CFR Cluj nemaifiind la fel de puternică precum în sezoanele precedente.
Răducioiu a spus că principalele atuuri ale constănțenilor sunt Louis Munteanu și Denis Alibec, care formează o pereche ofensivă foarte puternică, Farul fiind echipa cu cel mai bun atac după primele 15 etape ale SuperLigii.
"Eu am spus de la început, nu cred că CFR va lua titlul anul acesta. Mă așteptam la o revenire a lor în clasament, dar nu cred că va fi anul lor. Mă limitez să spun că nu va fi anul lor.
Cred în forța și în fantezia echipei lui Hagi, cred că, după mulți ani, este anul lor! Am mai spus-o și rămân pe această poziție. Cred în nebunia lui Hagi, în fantezia pe care o are în față și în acei jucători extraordinari", a declarat Florin Răducioiu la Prima Sport.
Citește și:

Cum vede Bogdan Stelea lupta la titlu în SuperLigă

Cu o etapă înainte de finalul turului din sezonul regulat al SuperLigii, Bogdan Stelea a analizat și el lupta pentru titlu. Fostul fotbalist a explicat că singurele echipe pe care le consideră capabile să se lupte cu Farul pentru poziția de lider sunt CFR Cluj și Rapid.
"Singura care e debusolată bine e FCSB. Craiova nu poate emite pretenții la titlu. Singurii cu care se poate lupta Farul la titlu sunt cei de la CFR Cluj, dar și Rapid este clar o candidată la titlu", a declarat Bogdan Stelea, potrivit DigiSport.
Din ultima etapă a turului sezonului regulat, mai sunt de disputat două partide, Petrolul Ploiești - FC Argeș și Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB, care au loc în această după-amiază.
În weekend începe returul, în cea de-a 16-a etapă a SuperLigii fiind programate mai multe dueluri interesante, cum ar fi FC U Craiova - Farul Constanța, Rapid - CFR Cluj și "U" Cluj - FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo