Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid a obținut o victorie la limită cu CS Mioveni! Sepsi, recital cu FC Botoșani. Rezultatele zilei

Bianca Dumitru

Actualizat 17/09/2022 la 23:34 GMT+3

Rapid a obținut în această seară, pe teren propriu, o victorie muncită cu CS Mioveni. Echipa lui Adrian Mutu a câștigat cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind marcat în ultimele minute ale meciului.

Rapid - CS Mioveni. Sursa foto: Sport Pictures

Credit imagine: facebook

Rapid a câștigat astăzi, cu scorul de 2-1, duelul cu CS Mioveni. Deși argeșenii sunt în partea inferioară a clasamentului, jucătorii lui Adrian Mutu nu au avut o misiune ușoară, impunându-se greu, în ultimele minute de joc.
Rapidiștii au deschis scorul în minutul 9, după o execuție foarte frumoasă a lui Papeau, însă reușita a fost anulată după analiza VAR. Această decizie le-a dat aripi argeșenilor, care i-au pus probleme lui Moldovan în minutele următoare.
În minutul 15, Buziuc a trimis periculos mingea în careu, după o lovitură liberă, iar 8 minute mai târziu, oaspeții au înscris, prin Scarlatache, care a marcat cu capul după un corner.
În minutul 34, CS Mioveni a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Pop, iar după alte 5 minute, Sefer a restabilit egalitatea, după ce a primit balonul în fața porții de la Costache.
Jucătorii lui Adrian Mutu au mai avut două ocazii până la pauză, prin Dugandzic, care nu a ajuns la o pasă a lui Junior Morais, și Sefer, care a lovit bara.
Cei de la Rapid au continuat asaltul la poarta argeșenilor și în startul reprizei secunde, Costache aflându-se de două ori în posibilitatea de a marca, fără a putea să trimită mingea între buturi.
Oaspeții au avut șansa de a reveni în avantaj în minutul 58, dar Rădescu a trimis balonul în bară. Ulterior, Sefer a șutat puternic la poarta lui Popescu, dar acesta din urmă a blocat mingea, păstrând tabela nemodificată.
Scorul final a fost stabilit în minutul 87, de Luckassen, care a fost trimis pe teren în locul lui Costache, în minutul 69. Olandezul a mai avut o ocazie importantă și în minutul 80, când a trimis balonul pe lângă poartă.
În acest moment, Rapid este pe locul 2 în clasamentul SuperLigii, fiind la egalitate de puncte (24) cu Farul Constanța. De cealaltă parte, echipa lui Flavius Stoican ocupă penultima poziție a ierarhiei, cu 6 puncte.
În următoarea etapă a SuperLigii, după pauză competițională cauzată de partidele echipelor naționale, giuleștenii vor juca pe terenul Chindiei Târgoviște, iar CS Mioveni va primi vizita celor de la FC U Craiova.
Citește și:

Sepsi, recital cu FC Botoșani

Tot astăzi, FC Hermannstadt a trecut de UTA Arad cu scorul de 1-2, grație unei duble a lui Alhassan. Sibienii sunt în continuare neînvinși în SuperLigă, având 6 victorii și 4 rezultate de egalitate.
În al doilea meci al zilei, Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o cu 7-0 pe FC Botoșani, reușind cea mai clară victorie din acest sezon. Rondon și Tudorie, cu câte o dublă, Gheorghe, Golofca și Achahbar au marcat pentru echipa lui Cristiano Bergodi. Scorul ar fi putut fi și mai mare pentru că Rondon și Gheorghe au ratat câte o lovitură de la 11 metri.
FC Botoșani a jucat, pentru aproape o repriză, în inferioritate numerică, Sno fiind eliminat în minutul 48, după o intrare dură asupra lui Dumitrescu.
În acest moment, FC Hermannstadt este pe locul 2, cu 22 de puncte, Sepsi ocupă locul 5, cu 16 puncte, UTA Arad este pe a 7-a poziție, cu 15 puncte, iar FC Botoșani se află pe locul 12, cu 12 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol