Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid, aproape de a-l transfera pe "noul Rareș Ilie"! Dezvăluirea omului care l-a descoperit pe românul de la Nice

Bianca Dumitru

Publicat 12/08/2022 la 18:15 GMT+3

Rareș Ilie a fost transferat în această vară de Rapid la Nice. Omul care l-a descoperit pe mijlocașul de 19 ani a dezvăluit că are un nou fotbalist extrem de talentat la clubul său, care este aproape de a semna cu echipa din Giulești.

Mihai Trăistaru (patron ACS Juniorul), alături de Gabriel Gheorghe și Liviu Nenciu. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

Rapid a reușit în această vară transferul lui Rareș Ilie la Nice, în schimbul căruia giuleștenii au încasat 5 milioane de euro. Omul care l-a descoperit pe mijlocașul de 19 ani a dezvăluit acum că are la clubul său un nou jucător pe care îl consideră "poate mai bun decât Rareș".
Mihai Trăistaru, patronul clubului ACS Juniorul, a spus că este vorba despre Gabriel Gheorghe, jucător care a fost dorit recent de CFR Cluj. Internaționalul U17 este aproape de un transfer la Rapid.
Echipa lui Adrian Mutu l-ar putea semna atât pe Gheorghe, cât și pe colegul său, Liviu Nenciu, un alt puști foarte promițător de la ACS Juniorul.
"Mai am un puști, Gabriel Gheorghe, poate mai bun decât Rareș Ilie. E internațional U17, cam pe același profil. Deja am discutat cu cei de la Rapid, atât pentru el, cât și pentru încă un copil foarte bun, Liviu Nenciu. Suntem aproape să parafăm actele", a declarat Trăistaru pentru GSP.
Citește și:

Rareș Ilie, comparat cu Adrian Mutu după debutul în Ligue 1

Rareș Ilie a ajuns în această vară în Ligue 1, la Nice, care a plătit 5 milioane de euro pentru semnătura fostului rapidist. Romanul a debutat oficial pentru noua sa echipă weekend-ul trecut, fiind folosit în partida cu Toulouse, din prima etapă a sezonului 2022/23 din Ligue 1.
Prestația kui Rareș Ilie, trimis pe teren în minutul 64, a fost elogiată atât de presa din Franța, cât și de presa din Italia. Fostul rapidist a fost analizat de TuttoMercatoWeb în cadrul rubricii "Un talent pe zi", publicația evidențiind cifrele înregistrate de român în tricoul lui Rapid.
"Nice 'pescuiește' bine în Italia, dar nu numai. În urmă cu câteva săptămâni, Rareș Ilie, un jucător de 19 ani, care a fost la Rapid, a ajuns la rossoneri. A mers în Franța pentru 5 milioane de euro, după un sezon în care a marcat 6 goluri și a oferit 10 pase decisive.
O aripă stângă foarte talentată, el reprezintă încă o dovadă a școlii românești de fotbal. După Mihăilă, Man, Stoica, Popescu, iată-l pe noul Mutu", au notat jurnaliștii italieni.
Rareș Ilie a mai fost pe teren în două partide amicale pentru Nice. În meciul cu Roma, terminat 1-1, românul s-a aflat pe teren timp de 85 de minute. În a doua partidă, fostul rapidist a contribuit la victoria rossonerilor, scor 1-0 contra lui Torino. Intrat în minutul 71, Rareș Ilie a pasat decisiv pentru Calvin Stengs.
Pentru Nice urmează primul meci oficial pe teren propriu din sezonul 2022/23. Formația antrenată de Lucien Favre o va înfrunta pe Strasbourg, pe 14 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo