Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid încearcă o super-lovitură pe piața transferurilor! Giuleștenii au făcut o ofertă pentru Cirpian Deac

Nicu Savin

Publicat 10/08/2022 la 21:21 GMT+3

Rapid s-a mișcat excelent în această vară pe piața transferurilor, dar oficialii clubului giuleștean lucrează în continuare pentru a-i întări echipa lui Adrian Mutu. Următoarea țintă a Rapidului ar fi Ciprian Deac, pentru care s-ar fi făcut deja o ofertă oficială.

Ciprian Deac

Credit imagine: Getty Images

Rapid s-a schimbat radical în acest sezon, mai mulți jucători din vechea gardă părăsind echipa și fiind înlocuiți cu fotbaliști mult mai bine cotați. Deși Rapid a început foarte bine noul sezon, având 9 puncte după primele 3 partide, Adrian Mutu are nevoie în continuare de întăriri, iar șefii clubului fac tot posibilul să-i aducă noi jucători.
Principalul obiectiv al giuleștenilor este achiziția unui fotbalist cu experiență în zona ofensivă, iar digisport.ro anunță că omul vizat este Ciprian Deac. Sursa citată notează că Rapid a făcut o ofertă de 250.000 de € pe numele jucătorului de la CFR și așteaptă răspuns din partea campioanei.
Citește și:

Rapid încearcă să-l transfere pe Ciprian Deac

Deac a mai jucat la Rapid în sezonul 2011-2012, când a fost împrumutat de la Schalke 04, și a vorbit tot timpul foarte frumos despre echipa din Giulești, pe care o simpatizează de mic. Atacantul de bandă mai are 2 ani de contract cu CFR, dar nu ar fi exclus să fie tentat de o mutare la Rapid.
Ajuns la 35 de ani, Deac a câștigat tot ce se putea câștiga cu CFR cluj, inclusiv 7 titluri de campion, astfel că un transfer la Rapid ar putea reprezenta o provocare uriașă pentru el la final de carieră. Rămâne de văzut în ce măsură va accepta CFR să se despartă de unul dintre simbolurile sale.
Adrian Mutu are la dispoziție mulți jucători de valoare în plan ofensiv, dar venirea lui Deac ar fi cu siguranță un plus enorm, ținând cont de experiența acestuia. Dacă mutarea se va materializa, Deac ar deveni al 4-lea jucător transferat pe axa CFR Cluj - Rapid în această vară, după Florin Ștefan, Valentin Costache și Marko Dugandzic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo