Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid, victorie fără emoții în fața celor de la FC Voluntari! Dugandzic a fost eroul giuleștenilor

Bianca Dumitru

Actualizat 04/02/2023 la 22:00 GMT+2

Rapid s-a impus fără mari emoții în fața celor de la FC Voluntari, scor 4-1, pe teren propriu, într-un meci contând pentru a 24-a etapă din SuperLigă. Marko Dugandzic a fost eroul giuleștenilor.

Rapid - FC Voluntari. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

Rapid a câștigat în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, duelul cu FC Voluntari, contând pentru a 24-a etapă din SuperLigă.
Giuleștenii au dominat meciul încă din primele minute, Albu având o ocazie de a marca încă din minutul 3, când a șutat direct în brațele lui Popa după o pasă a lui Pănoiu. Apoi, după doar 3 minute, acesta din urmă a trimis un șut din interiorul careului, dar Armaș a respins mingea.
Primul gol al partidei i-a aparținut lui Dugandzic. În minutul 19, croatul a primit balonul în fața porții de la Albu și a șutat cu stângul, învingându-l pe Popa.
În minutul 34, Ioniță a reușit și el să trimită mingea în poarta ilfovenilor, dar reușita sa a fost anulată pe motiv de offside. Echipa lui Mutu și-a dublat, însă, avantajul de pe tabelă până la pauză, Albu înscriind cu un șut prin alunecare, de la marginea careului, după o pasă perfectă a lui Ioniță.
Citește și:

Rapid, 7 meciuri fără înfrângere în SuperLigă

În startul reprizei secunde, oaspeții au avut prima ocazie din acest meci, dar Dumiter a trimis mingea cu capul, din careu, peste poartă.
Apoi, în minutul 55, Dugandzic a ajuns la o minge respinsă în față de Popa, după un șut puternic al lui Ioniță, și a reușit dubla. Croatul a fost și cel care a stabilit scorul final, în minutul 82, el având și un gol anulat, în minutul 68, pe motiv de offside.
Giuleștenii au mai avut, pe parcursul reprizei a doua, și alte ocazii de a înscrie, prin Săpunaru și Albu, dar singurul care a mai modificat tabela a fost Lopes, care a înscris în prelungiri, după o respingere greșită a căpitanului gazdelor.
Partida s-a încheiat cu scorul de 4-1, echipa lui Adrian Mutu ajungând la 7 meciuri consecutive în SuperLigă fără înfrângere. În urma acestui rezultat, Rapid a ajuns la 45 de puncte și nu poate pierde locul 3 în această etapă. De cealaltă parte, ilfovenii au rămas, cu 26 de puncte, pe locul 11.
În următoarea rundă din SuperLigă, rapidiștii vor juca tot pe teren propriu, în compania celor de la FC U Craiova, în timp ce FC Voluntari va primi vizita celor de la FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo