Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rareș Ilie, sfătuit să revină la Rapid! "Dacă nu joacă la 19 ani, o fi vreun câștig?" + Mesaj pentru Petrila

Bianca Dumitru

Publicat 10/01/2023 la 19:30 GMT+2

Rareș Ilie a ajuns la începutul acestui sezon în Franța, la Nice, dar nu a jucat decât în 8 meciuri. Marcel Pușcaș a comentat situația fostului fotbalist de la Rapid, vorbind și despre posibilitatea unui transfer al lui Claudiu Petrila în Bundesliga.

Rareș Ilie (Nice)

Credit imagine: Getty Images

Rareș Ilie a devenit în luna iulie 2022 jucătorul lui Nice, după ce francezii au ajuns la un acord cu cei de la Rapid pentru transferul său.
Din păcate, românul nu a impresionat și a fost folosit în doar 8 meciuri oficiale, dintre care patru în Ligue 1 și patru în Conference League, iar ultima sa apariție datează de la începutul lunii octombrie.
Marcel Pușcaș a comentat situația fostului jucător de la Rapid. Președintele celor de la FC U Craiova consideră că clubul giuleștean este singurul care a avut de câștigat de pe urma acestui transfer, în timp ce pentru fotbalist ar fi cel mai bine să revină la Rapid pentru a juca mai mult.
"Rapid a câștigat 5 milioane de euro. Ce a câștigat Rareș Ilie că se duce la echipa a doua sau se uită la meciurile celor de la Nice? Nu e vorba de antrenor. S-ar putea ca nici atât să nu mai facă după schimbarea antrenorului.
Dacă nu joacă la 19 ani, o fi vreun câștig? Dacă îl dă împrumut, unde îl dă? În prima ligă franceză nu poate juca, cu părere de rău! Să dea Dumnezeu să mă înșel, dar nu cred că poate juca. Îl dă în liga a doua franceză.
De ce ar sta în liga a doua franceză când poate sta la Rapid? Poate merge în cupele europene, poate îl văd alte echipe și joacă. Dacă la 19 ani nu joci, când vrei să joci? Rapid a câștigat, clar, dar eu vorbesc din punctul de vedere al jucătorului", a declarat Marcel Pușcaș, la Pro Arena.
Citește și:

Marcel Pușcaș, pesimist cu privire la posibilul transfer al lui Petrila în Bundesliga

Marcel Pușcaș a vorbit și despre posibilul transfer al lui Claudiu Petrila în Bundesliga, după ce agentul acestuia a confirmat că fotbalistul de la CFR Cluj este dorit de două echipe din campionatul Germaniei.
"O fi campionatul din Bundesliga propice vârstei și postului lui Petrila? Părerea mea e că în Bundesliga nu joacă. Să zicem că îți dă 4 milioane. O echipă de 4 milioane din Bundesliga nu poate fi decât din primele 10. Ești convins că joacă acolo? Răspuns: nu!
Atunci de ce să nu-l duc să se afirme la o echipă mai mică, dar mai bună decât CFR Cluj? În Austria sau Elveția, de exemplu, cum a plecat Viorel Moldovan pe timpuri.
A jucat 3-4 ani în Elveția, a dovedit că poate deveni golgheter, apoi s-a dus în Franța și Anglia pe bani mai mulți. Asta e o creștere normală", a adăugat Pușcaș.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo