Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Risto Radunovic anunță miza importantă din meciul cu Farul: "E cel mai important meci din acest an!"

Tibi Munteanu

Publicat 11/04/2023 la 17:40 GMT+3

FCSB are nevoie neapărată de o victorie în duelul cu liderul Farul Constanța în etapa viitoare pentru a-și mai păstra șanse la titlu, iar Risto Radunovic anunță că roș-albaștrii sunt motivați să câștige, anunțând importanța uriașă pe care o are partida de la începutul săptămânii viitoare.

Risto Radunovic (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB va primi vizita liderului Farul Constanța în următoarea etapă, luni seară de la ora 20:30, fiind un meci de o importanță capitală pentru formația antrenată de Elias Charalambous în perspectiva luptei la titlu, pentru că o eventuală victorie i-ar apropia la doar două puncte de constănțeni.
Miza este una uriașă, pentru că în cazul unei victorii a trupei lui Gică Hagi, FCSB ar fi în proporție mare scoasă din lupta la titlu, pentru că ecartul față de lider s-ar majora la 8 puncte, cu 6 etape rămase de disputat.

Risto Radunovic anunță miza importantă a meciului cu Farul

Unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai roș-albaștrilor din acest sezon, Risto Radunovic, a vorbit despre remiza echipei sale de la Cluj, de pe terenul campioanei en-titre și anunță că echipa sa este concentrată pe obținerea unui rezultat pozitiv în runda a 4-a din play-off, când va da piept cu Farul Constanța pe Arena Națională.
Fundașul stânga a vorbit de bine față de noul antrenor de care are parte la FCSB, al 5-lea din acest sezon după Anton Petrea, Nicolae Dică, Mihai Pintilii și Leonard Strizu, spunând că acesta are experiență și că vine cu un plus pentru formația bucureșteană.
Mai mult, Radunovic a spus că unitatea grupului este foarte importantă în aceste momente și a dat de înțeles că atât el, cât și colegii săi sunt foarte motivați să demonstreze că sunt cea mai bună echipă din România în acest sezon și să termine sezonul pe prima poziție, fiind încrezător în șansele echipei din care face parte.
"Avem meci cu Farul, cel mai important din acest an și trebuie gestionat așa cum trebuie. Nu este decisiv, dar pentru noi e foarte, foarte, foarte important.
Victoria ne aduce speranțe, dacă nu câștigăm vom mai avea foarte puține șanse la titlu. Suntem focusaț să pregătim bine meciul săptămâna asta și sperăm să câștigămi!
Și noi am zis că prima repriză nu a fost bună, dar în partea a doua am jucat mai bine, nu am pierdut meciul, ceea ce reprezintă pentru noi model și motivație pentru meciul următor. Orice sfat sau încurajare din partea conducerii sunt primite bine de noi.
Charalambous este un antrenor bun, e tânăr, are 70 meciuri în naționala Ciprului, a jucat și în Germania. Mă bucur că a jucat chiar fundaș stânga și am schimbat informații cu el cum juca el pe acest post.
Vom da toți pentru unul și unul pentru toți. Eu simt că putem câștiga campionatul și de asta merg zi de zi la antrenamente, am încredere în băieți și avem și o galerie foarte frumoasă și împreună putem face lucruri mari.
Play-off-ul de anul acesta e foarte echilibrat, mă bucur pentru asta, e foarte strâns, dar sper ca noi să profităm", a declarat Risto Radunovic.
Citește și:

FCSB primește două vești bune înaintea meciului cu Farul

FCSB a reușit să obțină doar un punct din derby-ul cu CFR Cluj, însă câțiva oameni importanți nu au putut face deplasarea în Ardeal, la meciul contând pentru etapa a treia a play-off-ului.
Chiar și așa, roș-albaștrii au motive de bucurie, deoarece doi oameni de bază din angrenajul echipei se vor întoarce pe teren în această săptămână, iar la partida cu Farul din etapa a patra, programată pe 17 aprilie, de la ora 20:30, aceștia vor fi apți de joc.
Conform Orange Sport, conducerea clubului bucureștean a anunțat la începutul acestei săptămâni că Octavian Popescu (20 de ani) și Malcom Edjouma (26 de ani) vor putea fi utilizați la jocul contra liderului SuperLigii, după ce au absentat în deplasarea de pe terenul campioanei României.
În cazul lui Popescu, acesta s-a întors accidentat de la lotul național după partida cu Belarus câștigată de tricolori cu 2-1, iar Edjouma ar fi suferit o toxiinfecție alimentară înainte de deplasarea la Cluj-Napoca, astfel că cei doi e posibil chiar să facă parte din primul 11 al lui Charalambous pentru partida cu liderul Farul Constanța.
Totodată, după ce a ieșit accidentat de la meciul cu CFR, unde a rezistat doar o repriză, Adrian Șut a fi apt la ora jocului cu trupa lui Gheorghe Hagi, din a doua zi a Paștelui.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo