Paulo Vinicius a jucat în sezonul trecut la FCSB, dar contractul nu i-a fost prelungit. Rămas fără echipă, se părea că brazilianul se gândește la retragere, dar a decis să mai continue cel puțin un sezon.
Conform Digi Sport, fundașul de 38 de ani a ajuns la un acord cu FC Botoșani, urmând să semneze un contract până la finalul acestei stagiuni. Vinicius joacă din 2017 în România, petrecând 4 sezoane la CFR Cluj și unul la FCSB.
Înainte de a ajunge în fotbalul românesc, brazilianul a jucat mult timp în Portugalia, la Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga sau Boavista, dar a petrecut un an și în Cipru, la Apolon Limassol. Alături de FC Botoșani va avea obiectiv un loc de play-off. Startul a fost unul decent, echipa lui Teja fiind pe locul 4, cu 11 puncte adunate în 6 etape.
Romanian Liga I
Omrani a debutat la FCSB II și are gânduri războinice! "Eu vreau să câștig titlul aici"
IERI LA 17:11
Citește și:

FCSB, drum liber pentru transferul lui Kevin Boli

Faptul că FC Botoșani l-a luat pe Vinicius este un semn clar că moldovenii îl vor ceda pe Kevin Boli la FCSB. Dică a cerut insistent încă un fundaș central, iar oficialii s-au conformat și au ajuns la un acord cu cei de la Botoșani pentru ivorianul de 31 de ani. Conform sursei citate, vicecampioana va plăti 350.000 de €. Rămâne doar ca înțelegerea cu jucătorul să fie perfectată, dar acest lucru nu ar trebui să reprezinte o problemă, deoarece salariul oferit de FCSB este cu siguranță mai mare.
Kevin Boli a sosit în România în 2015, atunci când semna cu Viitorul. Are 4 titluri de campion, evoluând în două rânduri și pentru CFR Cluj. Din declarațiile jucătorului după meciul cu Universitatea Craiova, reieșea faptul că au existat contacte între el și FCSB, chiar dacă s-a scris și de interesul campioanei în ultimele zile.
"Eu sunt la Botoșani, am simțit ceva (n.r. că FCSB îl dorește pe Boli), dar acum sunt la Botoșani și avem meci joi cu Argeș. Asta e zvon (n.r. că CFR îl vrea pe Boli), acum sunt la Botoșani. Nu am avut nimic, nicio ofertă. Sunt la Botoșani și joi avem meci. Nu am ofertă de la CFR", a spus Kevin Boli după meciul cu Universitatea Craiova.
Romanian Liga I
Octavian Popescu, părăsit chiar și de cei mai mari susținători. Șefii FCSB-ului îl pun la zid
24/09/2022 LA 07:17
Romanian Liga I
Mircea Lucescu știe ce le lipsește celor de la FCSB! "Sunt în mare pericol să piardă play-off-ul"
23/09/2022 LA 18:12