Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbare importantă la FCSB înainte de meciul cu Sepsi! La ce titular renunță roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Actualizat 09/03/2023 la 15:06 GMT+2

FCSB se pregătește în aceste zile pentru ultimul meci din sezonul regulat al SuperLigii, cu Sepsi Sf. Gheorghe, partidă programată duminică, de la ora 21:00. Oficialii vicecampioanei României au de gând să facă o schimbare în primul 11 la meciul cu covăsnenii.

FCSB - UTA 2-1 (sursa foto: Facebook FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB o va înfrunta duminică, de la ora 21:00, pe Sepsi Sf. Gheorghe, într-o partidă contând pentru ultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii.
Cu trei zile înainte de meci, roș-albaștrii au luat decizia de a face o schimbare importantă în primul 11. Conform celor de la Fanatik, Joonas Tamm nu va mai face parte din echipa de start.
Estonianul i-a dezamăgit pe șefii vicecampioanei României în meciul cu UTA Arad, încheiat cu scorul de 3-1, și ar urma să fie înlocuit în primul 11 de Iulian Cristea.
Acesta, care a fost și el pe "lista neagră" a conducerii celor de la FCSB după o eroare din meciul cu Universitatea Craiova, ar fi fost iertat și va juca în centrul apărării alături de Joyskim Dawa.
Iată cum ar putea arăta echipa de start a celor de la FCSB în meciul cu Sepsi: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Oct. Popescu, Compagno, Coman.
Citește și:

FCSB AR PUTEA PIERDE 200.000 DE EURO DACĂ O ÎNVINGE PE SEPSI

Înaintea meciului cu Sepsi, FCSB este la 7 puncte în spatele celor de la Farul și la 6 de CFR Cluj, ocupantele primelor două locuri ale clasamentului. Astfel, vicecampiona va încerca să câștige pentru a-și asigura o diferență de maxim 3 puncte față de CFR Cluj și Farul, după înjumătățirea punctelor, odată cu debutul play-off-ului.
În cazul unei victorii, FCSB le-ar da și o mână de ajutor celor de la FC U Craiova, care se află în bătălie directă cu Sepsi pentru locul 6, ultimul care asigură accederea în play-off. Oltenii sunt la doar două puncte în spatele echipei din Sfântu Ghoerghe, dar ar trece peste aceștia în cazul unei victorii cu Hermannstadt, coroborate cu o victorie a roș-albaștrilor.
Pentru FCSB, problema este că există o clauză în contractul lui Andrea Compagno, care nu îi permite atacantului italian să evolueze împotriva celor de la Craiova, fosta sa echipă. Această înțelegere a fost valabilă pentru sezonul regulat, dar se va aplica și în play-off.
Astfel, dacă cei din conducerea roș-albaștrilor vor decide că este nevoie de atacantul italian în eventualele partide împotriva celor de la FC U, atunci aceștia vor avea de achitat câte 100.000 de euro pentru fiecare partidă. Cum în play-off se joacă în sistem tur-retur, FCSB ar putea pierde 200.000 de euro dacă Andrea va evolua în ambele partide cu oltenii (în cazul în care aceștia se califică în play-off).
Andrea Compagno este cel mai important marcator din actualul sezon al SuperLigii, alături de Dugandzic, iar cei de la FCSB ar avea o decizie foarte grea de luat. Atacantul a absentat în 10 partide în acest sezon, iar echipa nu s-a descurcat deloc bine în lipsa sa. Ultimul exemplu este înfrângerea cu UTA Arad, atunci când italianul a fost supendat.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo