Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorin Cârțu a dezvăluit când va fi evaluată activitatea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/11/2022 la 22:02 GMT+2

Mirel Rădoi a preluat-o pe Universitatea Craiova în luna august, după ce începutul de sezon oltenii l-au avut pe Laszlo Balint pe bancă. Cu Rădoi la cârma formației, juveții au urcat în clasament și au ajuns în momentul pauzei pentru Mondial pe poziția a patra, la trei puncte de locul secund.

Mirel Radoi

Credit imagine: SID

Articol scris de Maria Olteanu
Mirel Rădoi a fost în centrul atenției în ultimele zile, după ce a decis să îi excludă din lot pe patru dintre oamenii de bază, Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vână fiind înlăturați de la prima echipă pe motiv disciplinar.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Acum, situația la nivelul conducerii pare să se fi lămurit, Sorin Cârțu, cel care a intervenit în apărarea jucătorilor, declarând că nu se pune problema demiterii lui Rădoi, indiferent de rezultatele care vor fi înregistrate în perioada următoare.
Chiar și așa, acesta a anunțat că va exista o evaluare a muncii lui Mirel Rădoi, care, cel mai probabil, va fi făcută după pauza competițională din iarnă.
CITEȘTE ȘI:

Sorin Cârțu, despre evaluarea activității lui Rădoi la Craiova

Cârțu a fost nemulțumit de decizia pe care Rădoi a luat-o în privința a patru oameni de bază din echipă și l-a criticat public pe acesta. Patronul Rotaru nu i-a iertat pentru faptul că au avut astfel de discuții în exteriorul clubului, așa că i-a amendat pe amândoi.
Situația pare să fi reintrat pe făgașul normal în Bănie, acolo unde Rădoi are sprijin maxim din partea conducerii. Cârțu a vorbit despre viitorul tehnicianului la club și a dat asigurări că Rădoi nu va fi înlăturat indiferent de ce rezultate va obține.
Totuși, în iarnă va exista o evaluare a ceea ce s-a întâmplat în primele luni cu fostul selecționer la cârma Universității Craiova.
"Nu are nicio treabă (n.r. despre plecarea lui Rădoi de la Universitatea Craiova). Își dau mulți cu părerea, nu există așa ceva. El când a venit la echipă, eu am purtat discuțiile. Am stabilit clar că evaluarea lui va fi după iarnă. Omul a preluat niște situații. Vedem", a declarat Cârțu, la DigiSport.
Întrebat despre amenda pe care a primit-o de la patronul Rotaru, Cârțu a rămas rezervat și a evitat să facă mai multe declarații pe seama celor întâmplate recent la Craiova.
"Poate să tragă un semnal de alarmă. Sunt treburi interne (n.r despre amenda primită). Probleme interne. Cuantumul, astea stabilim între noi, el (n.r. Mihai Rotaru) e jupânul nostru, șeful nostru.
Practic e să nu prejudiciezi niște interese la care ne gândim toți. Hai, să-l lăsăm pe Mirel Rădoi", a adăugat Cârțu.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din AppStore sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo