Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stadionul Rapidului își schimbă denumirea de luna viitoare. Cine a câștigat licitația

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/10/2022 la 21:44 GMT+3

Stadionul Giulești, locul unde Rapid își desfășoară meciurile de pe teren propriu, va avea începând de luna viitoare o nouă denumire, ca urmare a unei licitații câștigate de o firmă privată.

Giulești

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Arena din Giulești își va schimba numele începând cu luna noiembrie, stadionul Rapidului devenind astfel primul din România care va purta denumirea unui sponsor privat.
Potrivit informațiilor transmise de Gazeta Sporturilor, Superbet a câștigat licitația publică organizată în luna septembrie, iar contractul între cele două părți a fost deja semnat. Așadar, începând de luna viitoare, arena din Giulești va purta numele Superbet Arena - Giulești.
În urma încheierii acestei colaborări, compania de pariuri Superbet va plăti 600.000 de euro pentru fiecare din următorii 5 ani.
CITEȘTE ȘI:

Stadionul din Giulești își schimbă numele

Arena din Giulești este prima din România care începând de luna viitoare va purta numele unui sponsor privat, precum alte mari stadioane din lume. Dacă până acum arena se numea Rapid-Giulești, din noiembrie aceasta va purta denumirea Superbet Arena - Giulești.
În urma licitației publice din luna septembrie, casa de pariuri care este sponsorul și altor secții din cadrul clubului giuleștean a câștigat și, potrivit sursei citate anterior, contractul între cele două părți a fost semnat recent.
„Cu acest parteneriat, dar și cu celelalte sume pe care le încasează din diverse închirieri, Clubul Sportiv Rapid ar ajunge să își acopere cheltuielile de întreținere cu arena. Ar fi primul care ar reuși asta, în condițiile în care celelalte au probleme mari cu acoperirea acestor costuri”, menționează sursa citată.
Odată cu această rebranduire, atât zonele interioare, cât și cele exterioare arenei sportive vor fi modificate, urmând a avea însemnele noului sponsor.
Tranzacția a fost încheiată pentru următorii 5 ani, casa de pariuri urmând să achite suma de 600.000 de euro anual.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo