Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul lui Yeboah la Slavia Praga a căzut. Ce au descoperit cehii la vizita medicală

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/01/2023 la 12:07 GMT+2

Emmanuel Yeboah era ca transferat la Slavia Praga, după ce clujenii bătuseră palma cu cehii la finele lui 2022. Tânărul jucător al campioanei ar fi plecat din Gruia în schimbul unei sume de transfer de peste 2,2 milioane de euro, însă mutarea a picat în ultimul moment, din cauza unor probleme medicale.

Emmanuel Yeboah, sărbătorind un gol alături de coechipierii de la CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
CFR Cluj a fost aproape să dea o super-lovitură pe piața transferurilor, după ce în ultima zi a anului se înțelelesese cu cei de la Slavia Praga pentru transferul tânărului Emmanuel Yeboah.
Oficialii din Gruia aveau să primească nu mai puțin de 2,2 milioane de euro în schimbul său, însă mutarea a căzut în ultimul moment din cauza unor probleme medicale descoperite în timpul controlului.
Ghanezul s-a deplasat în Cehia și totul părea în linie dreaptă spre perfectarea contractului, însă câteva detalii au schimbat datele inițiale ale problemei, după ce Yeboah nu a trecut vizita medicală.
CITEȘTE ȘI:

Transferul lui Yeboah la Slavia Praga, oprit de probleme medicale

Aproape toate detaliile erau puse la punct pentru mutarea începutului de an, afacere în urma căreia CFR Cluj ar fi primit nu mai puțin de 2,2 milioane de euro, la care s-ar fi adăugat și alte bonusuri. Totul a picat însă în ultimul moment, după ce Emmanuel Yeboah nu a trecut vizita medicală, iar cehii au impus alte condiții, cu care patronul clujenilor, Neluțu Varga, nu a foat de acord.
Potrivit Gazetei Sporturilor, medicul celor de la Slavia Praga ar fi observat că jucătorul de 19 ani ar avea meniscul uzat, așa că problema de la genunchi ar fi dat peste cap realizarea transferului.
Oficialii din capitala Cehiei ar fi intervenit imediat și i-ar fi anunțat pe cei de la CFR Cluj că ar dori doar să îl împrumute pe acesta pentru un an de zile, urmând să achite suma doar dacă lucrurile merg bine.
La aflarea aceste vești, Neluțu Varga nu a părut încântat de decizia luată de cehi, așa că l-a chemat pe Yeboah să se întoarcă în România, așa că transferul acestuia a picat definitiv.
Potrivit aceleiași surse, patronul clujenilor și-ar fi dorit să obțină circa 4-5 milioane de euro din transferul lui Yeboah, așa că nici suma finală, pe care o stabilise la finalul lui 2022, nu ar fi fost pe placul său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo