Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tudor Băluță nu s-a abținut și i-a "înțepat" pe cei de la FCSB, după succesul obținut cu Farul în SuperLigă

Bianca Dumitru

Actualizat 22/05/2023 la 10:06 GMT+3

Farul Constanța este noua campioană a României, adjudecându-și titlul după ce a învins-o pe FCSB, scor 3-2, în duelul contând pentru penultima etapă a play-off-ului. La finalul partidei, Tudor Băluță i-a "înțepat" pe adversari, care se așteptau să aibă parte de un meci mai ușor.

Tudor Băluță (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

Farul Constanța și-a adjudecat aseară, pe teren propriu, titlul de campioană a României, după ce a câștigat dramatic meciul cu FCSB, scor 3-2, din penultima etapă a play-off-ului.
Deși a fost condusă cu 0-2, echipa lui Gică Hagi a reușit să revină și să obțină a 17-a victorie a sezonului în fața propriilor suporteri, unde a pierdut în acest sezon un singur meci.
La finalul partidei, Tudor Băluță a oferit câteva declarații în care s-a arătat extrem de încântat de rezultatul obținut de echipa sa. În ciuda bucuriei, fotbalistul de 24 de ani nu a uitat de cei de la FCSB.
Cu o săptămână înainte de meciul cu Farul, Ștefan Târnovanu a avut un discurs optimist, dar ușor arogant, spunând că roș-albaștrii vor câștiga cu siguranță titlul:
"În ultimele etape am simțit că toată lumea trage cu Farul. Mai avem două meciuri, le vom câștiga și vom fi campioni. Mergem la ei, ne dăm viața, câștigăm și nu mă mai interesează restul", a declarat Târnovanu, după derby-ul cu CFR Cluj.
Băluță l-a taxat acum pe portarul vicecampioanei României, evidențiind faptul că Farul nu a fost un adversar atât de accesibil pe cât se așteptau rivalii de la FCSB.
"Sunt extrem de mândru, extrem de fericit, e un sentiment extraordinar! Meritul nostru e că am continuat să credem (n.r. când erau conduși cu 0-2).
Am fost convinși că putem reveni, am arătat asta prin jocul nostru. Nu cred că a fost cum își planificau unii, care credeau că vin aici la plimbare. Am muncit mult pentru acest trofeu", a spus Tudor Băluță.
Citește și:

Tudor Băluță, lăudat după Farul - FCSB 3-2

După meciul dintre Farul și FCSB, Tudor Băluță a fost lăudat de Ilie Dumitrescu. Fostul fotbalist a vorbit despre calitățile tânărului mijlocaș și a punctat și ce l-a impresionat în deciziile luate de Gică Hagi pe parcursul partidei.
"Mă așteptam la altă abordare din partea celor de la FCSB, dar au cedat deliberat inițiativa, cum au făcut-o și cu Craiova, și cu CFR. Pe acel fond de joc, Farul a început să capete încredere.
Foarte inspirat și Hagi, Enes Sali a intrat foarte bine, a fost foarte periculos. Și Casap a intrat foarte bine, a adus un plus. Băluță a arătat ca un lider incontestabil, joacă foarte bine la mijlocul terenului, apare și la finalizare.
Ce m-a impresionat la Hagi este că Borza, un fundaș, se accidentează, iar el îl trimite în teren pe Vlad Morar, un atacant, și joacă 4-4-2. Farul e o echipă care a crezut în șansa ei și a jucat la victorie", a declarat Ilie Dumitrescu.
În ultima etapă din play-off-ul SuperLigii, Farul Constanța va juca pe terenul celor de la CFR Cluj, iar FCSB va primi vizita celor de la Rapid, dar cele două echipe din fruntea clasamentului nu mai pot fi depășite indiferent de rezultate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo