Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost selecționer, pe lista FCSB-ului! "E un tip orgolios, n-ar accepta asta"

Dani Morar

Actualizat 14/03/2023 la 18:19 GMT+2

FCSB caută un antrenor cu licență care să colaboreze cu Mihai Pintilii, cel care a fost suspendat 4 partide. Conducerea clubului a anunțat că se află în discuții cu 2 antrenori străini, dar și cu un fost selecționer. Bogdan Lobonț pare să fie cel țintit de oficialii roș-albaștrilor, deși e greu de crezut că fostul portar de la AS Roma va accepta oferta vicecampioanei.

FCSB - Rapid

Credit imagine: facebook

FCSB caută un antrenor cu licență, care să fie dispus să lucreze alături de Mihai Pintilii, cel care va rămâne în continuare alături de echipă. Valentin Iliev a fost prima variantă a conducerii, dar bulgarul a dezvăluit, pentru publicațiile din țara natală, că nu este dispus să accepte condițiile impuse, astfel că va refuza oferta. El spune că are propriul staff și nu dorește să lucreze alături de altcineva, lucru propus de FCSB.
Patronul echipei a dezvăluit că vrea să aleagă dintre doi antrenori străini și un fost selecționer. Elias Charalambous, cipriotul care a strâns ca jucător 64 de selecții pentru Cipru și a evoluat la formații importante, dincolo de aventura la Vaslui, pare să fie unul dintre favoriții la banca tehnică.
Se pare că fostul selecționer român despre care este vorba este Bogdan Lobonț, cel care a pregătit naționala U20, între august 2020 și august 2021, a anunțat Fanatik. Fostul portar a pregătit doar tinerii sub 20 de ani ai României și a mai fost antrenor la U Cluj, între 2018 și 2019.
Trecut pe la Fiorentina și AS Roma, Lobonț are trecut dinamovist, astfel că este greu de crezut că ar putea accepta oferta FCSB-ului, mai ales în condițiile impuse de conducere. Acesta ar trebui să lucreze alături de Pintilii, lucru pe care puțini dintre cei contactați îl vor accepta.

FCSB ar putea fi refuzată și de Bogdan Lobonț

Ioan Andone a spus că Lobonț ar fi un antrenor potrivit pentru FCSB, însă nu îl vede să accepte colaborarea cu Pinti. Deși crede că s-ar descurca în relația cu patronul, Andone spune că fostul portar are un orgoliu foarte mare și și nu ar putea niciodată să fie pe planul 2, după actualul antrenor.
"Antrenamentele cred că tot Pintilii o să le conducă. Toți românii se feresc? Sunt o grămadă de antrenori liberi. Nu sunt de pretențiile lor? Nu găsesc românul care să colaboreze cu Pintilii?
Lobby (n.red. Bogdan Lobonț) poate să fie o variantă. Lobby a antrenat doar la U20 și la U Cluj. Eu cred că da (n.red. dacă s-ar înțelege cu patronul). Eu cred că trebuie să se înțeleagă cu Mihai Pintilii.
Nu știu, asta nu știu. (n.red. dacă ar accepta să fie ’paravan’ pentru Pintilii) Asta nu cred. Are orgoliul lui. E jucător de națională. A jucat la Ajax, la Roma. Deci nu cred. Nu cred la cum îl cunosc eu, poate s-a schimbat.
Îl cunosc de când avea 5 ani că a crescut la Hunedoara. Dar știu că e un tip orgolios. Nu cred. Cu patronul nu cred că ar fi o problemă, e un băiat deștept", a spus Ioan Andone, conform sursei citate mai sus.
FCSB a câștigat partida cu Sepsi, din ultima etapă a sezonului regulat și va începe play-off-ul cu 29 de puncte, cu 3 mai puțin decât Farul Constanța și CFR Cluj, principalele favorite la cucerirea titlului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo