Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la CFR, în vizorul unei adversare din grupa de Conference League. Balaj a confirmat

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/10/2022 la 20:17 GMT+3

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a confirmat interesul celor de la Slavia Praga pentru Emmanuel Yeboah, jucătorul cu prestații excelente în tricoul campioanei.

Emmanuel Yeboah, sărbătorind un gol alături de coechipierii de la CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Emmanuel Yeboah este unul dintre cei mai promițători tineri din întrecerea internă, fotbalistul ajuns în curtea campioanei CFR Cluj, în luna martie a acestui an, impresionând până acum prin calitățile sale și evoluțiile avute.
În vârstă de doar 19 ani, extrema dreaptă cotată la 250.000 de euro de site-ul de specialitatea Transfermarkt a intrat deja în vizorul mai multor cluburi din Europa, iar unul dintre acestea este chiar Slavia Praga, adversara CFR-ului în Grupa G din Conference League.
Cristi Balaj, președintele formației din Gruia, a confirmat interesul cehilor pentru Yeboah, jucător urmărit datorită formei bune pe care a arătat-o de când a venit în România.
CITEȘTE ȘI:

Mai multe cluburi din Europa sunt pe urmele lui Yeboah, fotbalistul lui CFR Cluj

Yeboah a adunat până acum 945 de minute în tricoul feroviarilor, în actualul sezon, timp în care a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă, într-un total de 16 apariții în toate competițiile. În ciuda vârstei fragede, jucătorul originar din Ghana a stârnit admirație, iar mai multe echipe se interesează acum de serviciile sale.
Transferat de echipa lui Dan Petrescu în schimbul a 10.000 de euro, Yeboah s-a impus rapid în angrenajul clujenilor, iar evoluțiile bune îl pot propulsa la o altă formație din străinătate.
Yeboah a fost titular în victoria obținută de CFR Cluj, scor 1-0, în deplasarea din Cehia, pe terenul Slaviei, acesta evoluând preț de 77 de minute, ajutându-și coechipierii să obțină acest succes important.
Cristi Balaj, președintele clujenilor, a afirmat că echipa mizează pe o nouă tactică, aceea de a promova tineri și de-ai ajuta să facă pasul spre echipa mare a clubului, iar în perioada următoare de mercato, în iarnă, planul este să fie transferați jucători care încă nu au împlinit vârstă de 18 ani.

Slavia Praga îl urmărește pe Yeboah

În același timp, fostul arbitru a punctat faptul că evoluțiile foarte bune avute de Emmanuel Yeboah l-au adus pe acesta în vizorul cehilor de la Slavia Praga, care au rămas plăcut impresionați de forma arătată de jucătorul african.
"Cu excepţia jucătorului Ibrahim (n.r. Mbaye), care este component al naţionalei Senegalului, jucător care are peste 140 de meciuri în Serie A, am adus doar tineri. Avem o nouă strategie, cu jucători care vor evolua la echipa a doua şi fac antrenamente uneori cu prima echipă. Cu jucători pe care i-am împrumutat la alte cluburi.
Mai avem în plan să aducem în iarnă jucători care încă nu au împlinit vârstă de 18 ani. Yeboah este un exemplu. Cei de la Slavia Praga ştiau de el, au zis că sunt interesaţi, că îl urmăresc. Aseară (n.r. joi seară) el a şi demonstrat că merită să joace la nivelul primei echipe. Îmi pare rău că nu avem jucători români care la 19 ani să aibă calităţile lui, iar dacă ar fi existat, ar fi fost foarte scumpi", a declarat Cristi Balaj, pentru Playsport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo