Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la FCSB, dorit în Turcia! Unde e așteptat și cât vor roș-albaștrii în schimbul lui

Bianca Dumitru

Actualizat 22/11/2022 la 12:25 GMT+2

FCSB a avut o primă jumătate de sezon destul de slabă, însă unii dintre jucătorii vicecampioanei României au atras atenția cluburilor din străinătate. Adrian Șut este dorit în Turcia, de campioana Trabzonspor.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB nu a strălucit în prima parte a acestui sezon. Vicecampioana României a fost eliminată din grupele Conference League, unde a acumulat doar două puncte, iar în SuperLigă a reușit doar două victorii în primele 10 etape.
Echipa lui Mihai Pintilii a ajuns abia recent pe loc de play-off în clasamentul din campionat, având 26 de puncte după 16 meciuri.
În ciuda rezultatelor nu atât de bune, unii dintre jucătorii roș-albaștrilor au atras atenția unor echipe din Europa. Potrivit Fanatik, Adrian Șut este unul dintre fotbaliștii de la FCSB pe numele cărora au venit oferte din străinătate.
Mijlocașul de 23 de ani este dorit de Trabzonspor, campioana Turciei, care ar vrea să-i obțină transferul în perioada de mercato de la începutul anului 2023.
Citește și:

Cât vrea FCSB în schimbul lui Adrian Șut

Șut, care a fost transferat de FCSB de la Academica Clinceni, a mai fost pe lista turcilor și în sezonul precedent, fiind considerat un fotbalist cu potențial.
Oficialii celor de la Trabzonspor au început deja negocierile pentru transfer, în acest moment discutându-se despre suma pe care și-o doresc șefii vicecampioanei României în schimbul lui Șut. Conform sursei citate, patronul celor de la FCSB vrea cel puțin 3 milioane de euro pentru mijlocașul de 23 de ani.
În acest sezon, Adrian Șut a adunat 13 apariții în tricoul roș-albaștrilor, reușind doar o pasă decisivă.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo