Farul Constanța a fost neînvinsă în primele 8 etape ale SuperLigii, jucătorii lui Gică Hagi atragând atenția prin evoluțiile lor bune.
Unul dintre cei care s-au remarcat este Louis Munteanu, revenit în această vară în România după doi ani petrecuți la echipa U19 a Fiorentinei.
Iosif Rotariu a avut cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de 20 de ani, despre care spune că l-a impresionat nu doar în fața porții, ci și prin pasele date pentru colegii săi.
Romanian Liga I
Gică Hagi, sfat pentru ca Tavi Popescu să revină la forma maximă! Regele a avut un caz similar
30/09/2022 LA 14:39
"Jucătorul-surpriză din campionat e Louis Munteanu pentru că a arătat sclipiri de fiecare dată când a fost introdus de Gică Hagi. După ce am văzut primele meciuri din campionat, el mi-a sărit în ochi!
Nu e numai om de gol cu execuții și atacant de gura porții, iese bine și în afara careului și pasează excelent pentru colegii lui. Colaborează foarte bine și cu Denis Alibec, ăsta cred că e un punct forte al celor de la Farul în momentul de față", a declarat Iosif Rotariu, potrivit Sport.ro.
Citește și:

Louis Munteanu, evoluții foarte bune la revenirea în România

Louis Munteanu a revenit în această vară la Farul Constanța. Crescut la Academia lui Gică Hagi, fotbalistul a fost vândut în 2020 la Fiorentina, în schimbul a 1,7 milioane de euro.
De la revenirea în SuperLigă, atacantul de 20 de ani a reușit două goluri și o pasă decisivă, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciurile cu CFR Cluj și FCSB, câștigate de Farul cu 3-1.
După 9 etape disputate în acest sezon, Farul Constanța se află pe locul 2 în clasamentul SuperLigii, cu 18 puncte.
În cea de-a 10-a etapă a campionatului, jucătorii lui Hagi vor primi vizita celor de la FC Argeș, duminică, 11 septembrie, de la ora 18:30.
Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după meciurile naționalelor din luna septembrie? Rezultate și aspirații care contrazic
28/09/2022 LA 08:21
Fotbal
Șansele ca Ianis Hagi să revină la echipa națională. Ce spune Gică despre accidentarea fiului său
27/09/2022 LA 10:36